9.9 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Kraljevi Čardaci, Kopaonik

Veliki broj smeštajnih jedinica, kao i bogat sadržaj i raznovrstan program koji menadžment„Čardaka“ osmišljava tokom cele godine, kako za svoje goste tako i za posetioce Kopaonika, razlog su što Čardake nazivaju malim gradom na planini

Hotelsko apartmanski kompleks Kraljevi Čardaci SPA sadrži 409 moderno opremljenih apartmana i 59 hotelskih soba. Kompleks nudi brojne sadržaje: a la carte, pansionski i porodični restoran, pivnicu i lobby barove, shop i menjačnicu, fitnes centar, igraonicu za decu, frizerski salon. Gostima Čardaka je na raspolaganju klimatizovan i moderno opremljen centar sa 4 odvojene celine u zavisnosti od sale i tipa postavke, kapaciteta do 500 gostiju. Ono što posebno izdvajamo je Wellness&Spa centar koji se prostire na 1500 m² i koji u delu pored tri bazena i dva đakuzija nudi bogat sauna svet, a u delu za decu nudi korišćenje bazena sa vodenim animacijama i toboganima. Ova jedinstvena zona namenjena mališanima je otvorena kao potreba da porodicama sa decom ponudimo nešto više u odnosu na ponude ostalih hotela.

Hotelsko-apartmanski kompleks Kraljevi Čardaci se nalazi na nepunih 5 km od centra Kopaonika i ima dobro organizovan prevoz tokom dana od hotela do centra i nazad, kao i prevoz do naše skijašnice (nalazi se na stazi Malo jezero). U sklopu skijašnice je i mali shop sa dodatnom opremom za skijanje. Tokom zimske i letnje sezone organizujemo celodnevnu animaciju dece. Za sve one koji vole aktivan odmor, hotel organizuje pešačke ture koje se nalaze u sklopu Nacionalnog parka, ali organizujemo i obilazak naših staza koje smo trasirali i na kojima smo postavili klupe. Napravili smo i mini brošure sa mapama staza za sve goste koji žele sami da uživaju u neverovatnom pogledu i bogatoj kopaoničkoj flori. U saradnji sa Nacionalnim parkom Kopaonik uveli smo i nove staze – Osvajanje vrha Kukavice i obilazak rezervata Barska reka. Naš kompleks je poznat po organizovanju bogatog kulturno-zabavnog programa. Leta 2019. godine je otvorena letnja scena na velikoj terasi hotela i tokom prethodnih letnjih sezona organizovane su predstave za decu i odrasle, koncerti, književne večeri, likovne izložbe. Ovog leta smo smo se odvažili na sledeći korak i osnovali prvi letnji umetnički „Čardak festival“ na Kopaoniku na kojem smo ugostili mnoge pozorišne i muzičke prvake Srbije.

U septembru 2020. godine smo otvorili sportski višenamenski teren sa tribinama sa 120 sedećih mesta, a od početka zimske sezone u ponudi ćemo imati garažu sa video nadzorom. Najmlađi gosti će se opet radovati sankalištu u našem kompleksu, a iznenadićemo ih i klizalištem. Naš hotel od početka virusa Covid -19 posluje u skladu sa svim merama i preporukama Vlade Republike Srbije kako bi boravak gostima bio što bezbedniji. Nosioci smo sertifikata „Čisto i sigurno“ koji dodeljuje Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije HORES u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije.

Kraljevi Čardaci Spa su dobitnici brojnih nagrada od kojih posebno izdavajmo nagradu Najbolje iz Srbije u kategoriji hotela, nagradu koju nam je 2019. godine dodelila Privredna komora Srbije i Ministarstvo turizma, trgovine i telekomunikacije. Balkanska Alijansa hotelskih asocijacija (BAHA) nas je obradovala prestižnim priznanjem za najbolji hotel sa 4 zvezdice na Balkanu.

U ovu zimsku sezonu 2021/22, uprkos okolnostima oko virusa Covid-19 ulazimo spremni da dočekamo naše redovne i nove goste. Pripremili smo brojne pakete od sedam noćenja za porodice sa decom, kada je besplatan boravak za decu, a za skijaše su tu uvek omiljene nedelje sa besplatnim šestodnevnim ski-passom. Trudimo se iznova da svake godine uvedemo nove pakete i uvek prijatno iznenadimo naše goste.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -