10 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Hedonizam i elegancija na krovu grada

Metropol Palace, Luxury Collection Hotel, Beograd već više od 6 decenija stoji ponosno u Bulevaru slavnih, na broju 69, poznat po imenima koja su pisala istoriju prestonice i holivudskim zvezdama poput Sofije Loren, Roberta De Nira ili Elizabet Tejlor. Potvrda kvaliteta usluge i trajanja u kontinuitetu, upravo ovih dana dolazi od imena svetske filmske industrije kao što su Edvard Norton, Robert Davi ili Džoni Dep

Posebna poslastica ovog velelepnog zdanja je The Twenty Two restoran, na 10. spratu hotela sa pogledom od 360 stepeni, na ceo grad, i prestonica na dlanu. Ove jeseni i zime, pozivamo Vas da se prepustite dobro osmišljenom miksu ukusa, zalogaja i gutljaja Balkana i Mediterana. Ovaj dragulj i vešto skrivan kutak grada, pruža mogućnost organizacije poslovnog ručka, privatne proslave ili obeležavanja Vama bitnog datuma sa unikatnom ponudom i spektakularnim zalascima sunca.

Budite među odabranima koji znaju tajnu gde se prepliću ušuškan ambijent, inovativan menu i prijatna atmosfera. Kada dodamo da restoran poseduje parking, mislim da je Vaš sledeći ručak, večera, koktel ili druženje sa prijateljima ili kolegama u cilju dočeka nove godine, organizovan upravo u The Twenty Two Restoranu.

Fotografije: Jovana Rakezić

Antrfile: 360 stepeni pogled i Beograd na dlanu, uz posebno uparene kreacije iz pera šefa kuhinje, Arisa Dimoua, sa prvoklasnim lokalnim i inostranim etiketama vina.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -