22.8 C
Belgrade
ponedeljak, jul 22, 2024

Počinju direktni letovi Anadoludžeta iz Beograda za Ankaru

Anadoludžet, podbrend turske nacionalne avio-kompanije Turkiš Erlajns, otvara direktnu liniju iz Beograda za Ankaru. Počev od danas, 23. decembra 2021, direktni letovi na ruti Ankara – Beograd – Ankara obavljaće se dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Povodom uspostavljanja nove linije prevoznik je dao posebnu ponudu za cene karata, u iznosu od 119 evra za povratnu kartu iz Beograda za Ankaru

Ankara, glavni grad Turske i srce Anadolije, jeste destinacija koju svake godine bira veliki broj domaćih i stranih turista zahvaljujući bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu.

Za sve karte kupljene do 31. marta 2022. i za putovanja do 31. maja 2022. Anadoludžet nudi fleksibilnije uslove promene datuma leta. Za više informacija o uslovima promena i refundacija karata putnici mogu posetiti stranicu “Flexible Ticket Rights” na vebsajtu kompanije.

Anadoludžet pridaje veliki značaj sprovođenju mera higijene po najvišim standardima, sa ciljem da obezbedi zdravo i sigurno okruženje tokom leta svojim putnicima i posadi. Više informacija o higijenskim merama dostupno je na sledećem linku.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -