7.8 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Hotel Putnik, Kopaonik – planinska oaza zadovoljstva

Sunčana dolina, možda i najlepši deo Kopaonika, ujedno predstavlja i mirni kutak u kome je smešten Hotel Putnik Kopaonik, jedan od prvih ugostiteljskih objekata na „Srebrnoj planini“. Kompletno renoviran 2018. godine, ovaj luksuzni objekat predstavlja izuzetan spoj tradicije i savremenih tendencija u hotelijerstvu koje su kreirane da pruže zadovoljstvo i najzahtevnijim gostima

Već na prvi pogled, Hotel Putnik Kopaonik odiše dražesnom toplinom i planinskom atmosferom koja vas poziva da joj se prepustite. Veoma uspešna sinteza drveta i prirodnih boja u dizajnu enterijera naglašava komfor hotela koji je materijalizovan u 116 smeštajnih jedinica, različitih kategorija. Za one koji uživaju u aktivnom odmoru, obezbeđeni su brojni dodatni sadržaji kao što su velnes i spa centar, fitnes centar, sale za masažu, skijašnica, ski škola, zakupnina ski opreme i prodaja ski pasa. Pored toga, trebalo bi napomenuti da hotel ima direktan izlaz na stazu Sunčana dolina 1C, a za sve skijaše postoji organizovan prevoz do ski centra i do hotela tokom radnog vremena ski žičare. Gosti će tokom cele sezone u određenim periodima moći da koriste promotivne cene i popuste, dok u periodu od 23.01. do 06.02.2022. deca do 12 godina neće plaćati smeštaj.

Tu nije kraj promotivnim aktivnostima, jer je u okviru a la carte restorana Stara Vila sa punim pravom posvećena posebna pažnja izvrsnim angus proizvodima sa sopstvene farme. Blagodareći prirodnoj ishrani i specifičnostima rase, angus govedina je izrazito sočna i ima specifičan ukus. Dodatna mekoća i bolji ukus postiže se posebnom tehnologijom zrenja mesa. Ovo meso visokog kvaliteta u čarobnim rukama mladog šefa kuhinje Vuka Radovanovića i jednog od naših najboljih kuvara, glavnog šefa Dragana Lukića, postaje obrok za pamćenje. Bez obzira da li uživate u specijalitetima nacionalne kuhinje, ukusu prvoklasnih stejkova, suhomesnatih proizvoda ili izvrsnih angus ćevapa, enterijer restorana Stara Vila je idealno mesto za nezaboravan ručak ili večeru.

Nakon dana ispunjenog aktivnostima na snegu ili u prirodi, pravi doživljaj predstavlja potpuno prepuštanje blagotvornom dejstvu vode. Za ponovno uspostavljanje balansa, obnavljanje energije ili jednostavno zasluženo vreme za sebe, spa & wellness centar Hotela Putnik Kopaonik predstavlja pun pogodak. Pored prostranog zatvorenog bazena za odrasle i decu, tu su brojna spa zadovoljstva poput finske saune, ruske banje, infracrvene saune, turskog kupatila, đakuzija, tapidarijuma, soba za masažu i hamam.

Hotel Putnik Kopaonik svojim gostima nudi zaista sve što je potrebno za jedinstveni odmor, jer pored pansionskog restorana, ima i lobby bar, igraonicu za decu i Entertainment igraonicu, a tu su i kongresni centar, sala za sastanke, višenamenski otvoreni sportski tereni, parking i bankomat. Ukratko, bilo da maštate o idealnom begu iz grada u prirodu, daleko od užurbane svakodnevnice, opuštanju, aktivnom odmoru ili vikendu za punjenje baterija, hotel Putnik Kopaonik je spreman da svakom gostu odmor pretvori u iskustvo koje će čuvati do kraja života.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -