17.3 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Kraljevi Čardaci SPA, uživanje tokom čitave godine

Kopaonik, poznat još i kao „krov Srbije“ i „sunčana ili srebrna planina“, nesumnjivo je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u našoj zemlji. Međutim, i pored toga što je skijanje ono na šta se prvo pomisli, Kopaonik ima 200 sunčanih dana godišnje i pruža obilje mogućnosti za uživanje u prirodnim lepotama tokom čitave godine. Ovakav potencijal su prepoznali mnogi domaći i strani hotelijeri, ali se i u tako bogatoj ponudi svojim raznovrsnim programom, izdašnim sadržajem i velikim brojem smeštajnih jedinica izdvojio jedan kompleks, koga sa pravom nazivaju „malim gradom na planini“

Hotelsko apartmanski kompleks Kraljevi Čardaci SPA, nalazi se u Vikend naselju na Kopaoniku i udaljen je 4,5 km od centra i 2,5 km od najbliže žičare. Otkako su 2011. ugostili prve posetioce, Kraljevi Čardaci neprestano povećavaju kako kapacitet, tako i kvalitet usluge. I zaista, u prilog tome svedoče brojne nagrade, poput one za najbolji hotel sa 4 zvezdice na Balkanu, koju je popularnim „Čardacima“ dodelila Alijansa hotelskih asocijacija (BAHA), kao i nagrada „Turistički cvet“ za 2021. koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije za unapređenje i poboljšanje kvaliteta turizma u našoj zemlji.

Danas, Kraljevi Čardaci SPA sa svojih čak 409 izuzetno „ukusno“ opremljenih apartmana i 59 hotelskih soba, predstavljaju jedan od najpopularnijih porodičnih i poslovnih hotela u čitavom regionu. Za ovakav status su pored vrhunske organizacije i standardizovane usluge zaslužni i brojni sadržaji poput fitnes centra, igraonice za decu, frizerskog salona, prodavnice i menjačnice, dok je za ljubitelje ića i pića u ponudi pivnica, lobby barovi, pansionski restoran, kao i izuzetan a la carte restoran. Ovaj gastronomski kutak „Kraljevih Čardaka“ je mesto gde će svoj apetit moći da zadovolje i oni sa najistančanijim ukusom, jer je u ušuškanom ambijentu u kome preovladava drvo, moguće uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i u odlično odabranoj ponudi vina i drugih alkoholnih pića.

Naravno, Kraljevi Čardaci SPA ne bi bili to što jesu da u svoje bogatstvo ponude nisu uvrstili jedinstveni Wellness&Spa centar koji se prostire na 1500 m². Pored tri bazena i dva đakuzija tu su finska i bio sauna, parno kupatilo, hammam, slana pećina, kneipp bazen, tepidarijum klupe i float spa kapsula, dok je u delu za decu kojima je posvećena posebna pažnja u okviru spa centra, u ponudi korišćenje bazena sa vodenim animacijama i toboganima.

Ono što smo već spomenuli kao jednu od najznačajnijih komparativnih prednosti, svakako je ponuda prilagođena svim godišnjim dobima i različitim potrebama gostiju. Tako, Čardaci imaju savremeni kongresni centar kapaciteta do 500 osoba sa 4 odvojene celine koje se mogu koristiti za različite namene i kamin salu, pogodnu za organizovanje koktel zabava i opuštanje nakon napornih konferencija. Sve sale su opremljene digitalnom opremom i savremenim audio i video sistemima.

Tokom zimske sezone hotelsko-apartmanski kompleks Kraljevi Čardaci organizuje prevoz za svoje goste od Čardaka do centra i nazad, kao i prevoz do skijašnice Čardaka koja se nalazi na samoj stazi Malo jezero. Pored toga, pripemljeni su brojni paketi od sedam noćenja za porodice sa decom uz besplatan dečji boravak, dok će skijaši, kao i uvek, imati dve omiljene nedelje sa besplatnim šestodnevnim ski passom.

I tako, činjenice govore da se u Kraljevim Čardacima SPA, neprekidno radi i gradi, kako bi se ispratili zahtevi gostiju i novim kreativnim ponudama ostvarilo da svaka poseta bude „uživanje na visini“, što je na kraju lajtmotiv i slogan ovog nesvakidašnje uspešnog kompleksa.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -