6.8 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Hotelska grupa Budvanska rivijera na Sajmu turizma u Beogradu

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće atraktivnu ponudu za predstojeće leto na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, od 24. do 27. marta

Pod sloganom „Tamo gdje su more, sunce, ljeto…Tamo gdje je ljubav“ na Sajmu će biti prezentovana ponuda i sadržaji Turističkog naselja „Slovenska plaža“ i hotela Aleksandar, Palas, Castellastva i Mogren.

S obzirom da gosti iz Srbije već dugi niz godina rado biraju neki od pomenutih hotela „Budvanske rivijere“, kompanija je pripremila niz povoljnosti za sve posetioce Sajma turizma u Beogradu.

Na štandu Hotelske grupe Budvanska rivijera u hali 1 biće obezbeđen popust od 15 % za sve koji na licu mesta rezervišu letnji odmor u nekom od hotela grupacije, kao i posebni popusti za decu.

Na sajmu će takođe biti aktuelne i promotivne ponude povodom uskršnjih i prvomajskih praznika, što će biti idealna prilika za sve goste iz Srbije da iskoriste mini odmor u ovom periodu i provedu ga na crnogorskom primorju.

Za posetioce sajma biće pripremljeni mini pokloni zajedno sa promotivnim materijalom a 25. i 26. marta (petak i subota) na štandu HG Budvanska rivijera će se organizovati happy hour kada će od 14.30 do 16.30h zaštitno muzičko lice restorana “Pjaca” na Slovenskoj plaži, Nebojša Zloporubović Zlopi zasvirati i zapevati za sve prisutne goste.

“Ono što nas posebno raduje jeste što ćemo imati priliku da predstavimo 187 novih smeštajnih jedinica koje će ovog leta unaprediti sadržaj i ponudu Turističkog naselja Slovenska plaža, jedinstvenog brenda naše kompanije, Crne Gore i celog regiona”, poručuju iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -