7.8 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Putovanja su ponovo u modi

Bliži se 43. Međunarodni sajam turizma koji će ponovo ugostiti hiljade ljudi, uživo. Na Beogradskom sajmu, posetiocima će se od 24 – 27. marta predstaviti turističke agencije, centri i organizacije, vazduhoplovne kompanije, hoteli i destinacije… Ipak, za sve nas iz redakcije TU magazina će posebno zadovoljstvo predstavljati vaše prisustvo na našem štandu

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu jugoistočne Evrope ove godine, događaj je iščekivan sa posebnim nestrpljenjem. Pred nama je nezaboravan turistički sajam, na kome ćemo opet uživati u pretvaranju posla u zadovoljstvo i obrnuto.

Naravno, kao i prethodnih godina TU magazin će se i neposredno uključiti u dešavanja na ovoj manifestaciji, a na našem štandu koji ćete naći u Hali 1 Beogradskog sajma, prostor ćemo, opet kao i ranije, podeliti sa našim partnerima. Ovog puta to će biti zastupnici hotela Putnik Kopaonik, Blue Kotor Bay Premium Spa Resorta iz Donjeg Stoliva, Lokalne turističke organizacije Cerkno, Turističke organizacije Kvarner kao i predstavnici kompanije Air Montenegro. Ovo znači mnoštvo informacija i zabave u najavi, pa još jednom pozivamo sve vas naše poslovne partnere i prijatelje, da nas posetite i tako ostvarite nove poslovne kontakte i poznanstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -