8.2 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Šta obavezno posetiti u Hrvatskoj

Poznati britanski dnevni list Gardijan je napravio listu manje poznatih lokacija u Hrvatskoj, odnosno destinacija koje turisti manje posećuju

Uprkos svim ograničenjima i neizvesnosti koju je prouzrokovala pandemija, hrvatska turistička industrija je pokazala povratak u velikom stilu. Dok veliki broj turista “prolazi” već dobro utabanom turističkom stazom, još uvek postoje regije, ostrva i plaže u kojima je turistički trag manji, gužve manje, a atmosfera blaža.

U cilju pravljenja neke vrste vodiča, Gardijan je izdvojio neke destinacije u Hrvatskoj koje se nalaze ispod turističkog radara. Uglavnom se radi o mestima koje ne posećuje veliki broj turista, za razliku od već poznatih destinacija koje putnici redovno biraju.

Turističke destinacije kao što su Dubrovnik, Hvar, Brač i Korčula nisu više u “modi”, Gardijan predlaže nešto sasvim novo, radi se o mestima kao što su Tribunj, Silba, parka prirode Dinara ili dolina reke Neretve.

Sve destinacije koje Gradijan preporučuje definiše ne samo odustvo turista, već i odsustvo bilo kakvog stresa. Više o svemu možete pronaći na zvaničnoj internet stranici.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -