14.6 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Lazanje u tubi i biftek u čaši

Italijanski šef Valerio Braschi je postao popularan po prilično radikalnim metodama pripremanja i serviranja hrane, posebno klasičnih tradicionalnih jela

Valerio Braschi ima samo 24 godine, i već je uspeo da pomeri granice u gastronomiji i kulinarstvu u Ristorante 1978, restoranu koji se nalazi u Mišlenovom vodiču. Restoran je dugo bio poznat po najboljem fajn dajning iskustvu, međutim, to danas više nije tako.

Ovaj restoran se nalazi u elegantnom Trieste Salario distriktu u Rimu, u kom sada već poznati kuvar dočekuje goste koje će ne samo počastiti novim ukusima, već će i definitivno zbuniti njihova očekivanja. Ovde gosti dolaze da probaju najrazličitije delikatese servirane na najinovativnije načine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1978 (@ristorante1978)

Valerio Braschi gostima servira lazanje u tubi sa četkicom, baš kao što je to slučaj sa pastom za zube, tečne pjadine koje se praktično „srču“ iz tanjira sa printom šefovog rodnog mesta, lažno kuvano jaje koje je u stvari desert ili biftek koji je ultrazvukom “rastopljen” u finu čorbicu koja se eksira.

Više o specijalitetima koje služi možete pogledati na snimku.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -