20.6 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Najuspešnija sezona u istoriji OC Jahorina

Na Jahorini je postignut istorijski rezultat, ovogodišnja ski sezona je najbolja od osnivanja ovog zimskog centra

Skijanje na Jahorini je zvanično završeno, a direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić je istakao da je ova ski sezona najuspešnija u istoriji Јahorine. Na Jahorini je ove zime i proleća bilo više od 500.000 posetilaca, što je odličan rezultat.

Ovakav rezultat je i očekivan, imajući na umu ozbiljne investicione projekte koji su realizovani na Јahorini, kao što su najmoderniji sistem osnežavanja, uređenje ski-staza, novih liftova, osvetljenja i ostalih investicija.

Prema parametrima koje pratimo možemo reći da je, uprkos mnogobrojnim izazovima, ova zimska sezona bila najuspešnija ikada realizovana na našoj planini. Najveću zahvalnost dugujem svim zaposlenim u Olimpijskom centru Jahorina koji su uložili maksimalne napore kako bi sve funkcionisalo besprekorno i u skladu sa epidemiološkim merama. Za 125 dana skijanja na našim stazama je skijalo više od 265.000 skijaša, napravljeno je 2.375.000 prolaza, a naš poslovni rezultat u odnosu na prethodnu zimu koja je bila najuspešnija po svim parametrima poboljšan je za 26%, istakao je Dejan Ljevnaić.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -