6.7 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Workshop Turističke organizacije Budva

Na prelepoj obali dugoj više od 30 km, od Buljarice do Jaza, nalaze se najlepši hoteli, restorani, plažni barovi, skrivene uvale… U pitomom zaleđu, u hladu stoletnih maslina, spokojem zrače brojni manastiri i crkvice, seoska imanja, tradicionalno građene kamene vile…

TU magazin već nekoliko godina organizuje ovakvu vrstu radionica u saradnji sa turističkim organizacijama iz regiona. Ovoga puta poverenje nam je ukazala TO Budva za koju smo 23. marta 2022. organizovali radionicu u restoranu Credo hotela Courtyard by Marriott u Beogradu.

Na radionici budvanskog turizma učestvovalo je 13 hotela i hotelskih grupacija, a iz Srbije i Severne Makedonije je došlo 25 pažljivo odabranih turističkih agencija i kompanija. Utisci na našim radionicama su godinama pozitivni na obe strane, budvanski hotelijeri na ovaj način imaju priliku da detaljnije predstave svoju ponudu za predstojeću sezonu tur-operatorima koji su zainteresovani za saradnju, dok je turističkim agencijama agencijama ovo prilika da se ili podsete, ili upoznaju sa turističkom ponudom ove komšijske destinacije.

Inače, na budvanskoj rivijeri se svake godine ostvari polovina ukupnog turističkog prometa u Crnoj Gori, te smatramo da su sastanci jedan na jedan sa predstavnicima turističke privrede ovog primorskog grada neophodni kako bi se navedeni trend nastavio.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -