6.2 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

U Kini i hoteli čuvaju decu

Iako se ljudi u mnogim delovima sveta zbog posla vraćaju u svoje kancelarije, a deca se vraćaju u škole, u Kini se nastavlja praksa strogog karantina u cilju suzbijanja novih infekcija koje prete da prerastu u pandemiju

Karantin u Kini nameće roditeljima dodatne obaveze i probleme vezane za rad od kuće, posebno jer oni vreme provode sa svojom decom koja se onlajn školuju. Nekoliko luksuznih hotela je smislilo rešenje ovog problema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mandarin Oriental (@mo_pudong)

Hotel Mandarin Oriental Pudong u Šangaju je napravio specijanu ponudu, takozvani Studijski paket za decu koja školu pohađaju preko interneta. Od sada za 926 dolara nedeljno, deca od sedam do šesnaest godina mogu boraviti u hotelu od ponedeljka do petka. Cena uključuje tri obroka dnevno i batlera koji će nadgledati online školovanje.

Povratne informacije i roditelja i dece su za sada vrlo pozitivne, svima se izgleda dopada ovo rešenje, a u slučaju da dete mora da prespava u hotelu obavezno je da bar jedan roditelj bude sa njim. Inače, roditelj može ostaviti dete svaki dan od 7 sati ujutru i doći po njega najkasnije u 8 uveče.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -