10.4 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Prijavite se za sponzorisanu posetu na sajam Olio Capitale

Redakcija TU magazina je medijski partner sajma ekstra devičanskog maslinovog ulja Olio Capitale, koji će se održati od 13. do 15. maja 2022. na obali prelepog Trsta u Italiji. Olio Capitale je već 14. put izložbeni prostor za najbolja EVO (Extra Virgine Oils) ulja i najbolji primer za izvrsnost koju pruža oznaka “Made in Italy”

Ako ste kupac hrane, uvoznik, distributer ili prodavac delikatesne hrane, vlasnik ili šef kuhinje restorana, donesite najbolju odluku i prijavite se već danas za ekskluzivni program za kupce Olio Capitale, a sajam vam obezbeđuje:

  • Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 4 zvezdice
  • Personalizovani raspored sastanaka sa izlagačima iz stotina kompanija
  • Časove degustacije sa somelijerima za EVO ulja

Svi znamo koliko je važno raditi na edukaciji i stručnom usvršavanju, pa je ovaj sajam idealna prilika da, u okviru programa obuke, naučite od stručnjaka kako da probate i izaberete maslinovo ulje. Obavezno prisustvujte prvom događaju ovog tipa u sezoni i pronađite maslinovo ulje koje vam najviše odgovara. Na sajmu Olio Capitale ćete sigurno otkriti nove dobavljače, birajući između stotina etiketa iz svih italijanskih proizvodnih regiona. Takođe, na časovima kuvanja moći ćete da isprobate koja maslinova ulja se slažu sa odgovarajućim jelima.

Olio Capitale nije samo najobimniji sajam maslinovog ulja, već predstavlja prestižnu manifestaciju u međunarodnom HoReCa sektoru koja između ostalog uključuje:

  • Vođene degustacije kako biste naučili kako da probate i izaberete najbolje maslinovo ulje
  • Prestižno takmičenje najboljih EVO ulja sa područja Mediterana
  • Seminare i radionice fokusirane na tržište maslinovog ulja

Za sve dodatne informacije i prijavu, pišite na e-mail adresu: natasa.ljubojev@ariestrieste.it

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -