22.8 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

U srcu Izole kuca novi hotel

Krajem novembra 2021. godine u centru Izole otvoren je novi „DeGrassi Boutique Garni Hotel“. Ovaj hotel sa četiri zvezdice nalazi se u staroj izolskoj palati DeGrassi koja potiče iz 1800. godine, a pripadala je istoimenoj porodici koja se bavila preradom ribe. Nakon tri godine renoviranja, nekadašnji Palazzo DeGrassi zasijao je novim sjajem

Diskretna elegancija

U enterijeru hotela smenjuju se prirodni tonovi kamena, peska, drveta, a sačuvana su i neka od originalnih arhitektonskih obeležja palate, kao što je kameno stepenište i gvozdena ograda. Hotel nudi deset elegantno opremeljenih soba – devet dvokrevetnih i jedna trokrevetnu sobu, s tim da postoji mogućnost i spajanja dve dvokrevetne sobe u porodični apartman. U ponudi su delux, superior i standard sobe, dok se na poslednjem spratu nalaze četiri delux SPA sobe sa privatnom infra saunom i hidromasažnom kadom za dvoje.  Sve sobe su zvučno izolovane, pa gosti mogu uživati u potpunom miru i tišini. Hotel poseduje i punjač za električna vozila. 

Aperitivo bar

Od samog otvaranja hotela, aktivan je i DeGrassi Aperitivo Bar koji se nalazi u foajeu, a ima i baštu ispred hotela. U ponudi su strana i domaća vina, penušavci, kokteli… U baru se organizuju i različiti događaji kao što su tematske večeri za Valentinovo, kulinarske i muzičke večeri posvećene određenim gastronomskim regionima – suši veče, francusko veče… U planu je otvaranje i vinskog podruma sa degustacionom salom, a akcenat će biti na autohtonim vinima.

Personalizovana usluga

U ovom butik hotelu, svakog gosta poznaju. Odmor je personalizovan i gostu se izlazi u susret i ispunjavaju se različiti zahtevi. Želeli smo da ponudimo nešto novo i drugačije, kvalitet kakvog nema u Izoli. Poznajemo naše goste, ispunjavamo im različite želje i već imamo goste koji nam se vraćaju. S druge strane imamo bar u kome se održavaju i muzičke večeri, a može nešto i da se pregrize uz vina i koktele. U bar nam dolazi lokalno stanovništvo, vikendom smo stalno puni, što nam je veoma drago“ – kaže Jakob Dolenc, direktor hotela. 

Sve dodatne informacije nalaze se na sajtu https://degrassihotel.si/

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Piše: Bojana Ilić, foto: Rok Jurman

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -