10.1 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Dukley Gardens, mesto koje ispunjava sve vaše želje

Smeštena na poluostrvu bujne prirode, uvala Dukley Gardens nudi jedinstvenu oazu na obali Crne Gore koja odiše mirom i lepotom

Od upečatljivog pogleda na širinu mora, 3 privatne plaže, 4 restorana raznovrsnih kuhinja, 7 lokacija za važne događaje, sale za konferencije i Pool Club-a do prepoznatljivog dizajna 3 različita hotela, Dukley je mesto gde nijedan trenutak neće biti izgubljen.

Dukley Hotel & Resort se može pohvaliti vrhunskom uslugom od 5 zvezdica, kao i kolekcijom od 35 rezidencija, dizajniranih tako da svojim jedinstvenim enterijerom i dekoracijom prenesu toplinu vašeg doma u ovu luksuznu riznicu mira.

Pored Dukley Hotel & Resort apartmana, ponudu upotpunjuju osunčane sobe hotela Infinity by Dukley sa 5 zvezdica, na čijem vrhu se nalazi Infinity Pool Club sa kojeg se pruža panoramski pogled na čitavu Budvu.

Hotel Harmonia by Dukley, opremljen svim pogodnostima hotela sa 4 zvezdice i dizajniran u minimalističkom duhu, pravi je izbor za one koji žele da iskuse nezaboravan porodični odmor u Budvi, ili pak besprekorno organizovan poslovni put.

Bilo da želite da uživate u svežim morskim plodovima u restoranu Dukley Seafront, koji će vas pored izvanredne kuhinje očarati i nezaboravnim pogledom, uronite stopala u peskovitu plažu Dukley Beach & Bar, pokrenete se uz latino ritam koji krasi Key West Beach & Restaurant by Nikki Beach ili utonete u boho atmosferu kojom zrači Escape Beach & Restaurant by Nikki Beach, ovaj kompleks je spreman da zadovolji sve želje koje imate.

Edukativni programi, umetnost, društvene igre i još mnogo toga, čine Kids Club i Open HeArt atelje jedinstvenim pogodnostima za vaše najmlađe.

Preporodite svoje telo u potpunosti uz jutarnju jogu i pilates koji su dostupni u Dukley teretani ili otkrijte svoj unutrašnji zen uz spa tretmane za koje se pobrinuo Harmonia Wellbeing by Dukley.

Ukoliko u Vašu avanturu na Jadranu krećete jahtom, Dukley Marina nudi sigurno pristanište sa slobodnim vezovima dok vi na kopnu otkrivate čari ove male, ali zadivljujuće zemlje. Jedno je sigurno, na ovom mestu naći ćete sve što tražite.

Dobrodošli u Novi Mediteran!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -