7.5 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

TO Budva otvorila kancelariju u Beogradu

Svi posetioci biroa će moći da se preko promotivnog materijala i kroz razgovor sa zaposlenima upoznaju sa turističkim sadržajima Budve

TO Budva je otvorila kancelariju u Beogradu. Osnovni cilj turističko-informativnnog biroa je predstavljanje aktuelne turističke ponude Budve građanima Beograda i Srbije. Osim toga, oni će moći i da se upoznaju sa ponudom hotelskog i privatnog smeštaja, cenama, manifestacijama i ostalim sadržajima, navodi eKapija.

Upotpunite vaš događaj u Portorožu i Piranu.

Biro je smešten na Sava promenadi, i za sada se zna da će biti otvoren do kraja leta. U prostorijama boroa biće takođe predstavljeni svi segmenti turističke ponude budvanske rivijere. Osim promotivnih aktivnosti, biro će biti mesto za održavanje sastanaka i susreta sa partnerima.

Iz Turističke organizacije Budva ističu da su građani Beograda i Srbije za Budvu važni potencijalni gosti, i na ovaj način im je ponuda Budve još bliža. Budva i ovoga leta pokazuje da je omiljena turistička destinacija turistima iz Srbije, i ujedno najposećenija destinacija u Crnoj Gori.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -