16.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Jestiva traka za pakovanje hrane

Tastee Tape je potpuno nov proizvod, i služi pre svega da hrana ostane tamo gde treba, a ne u vašem krilu ili na košulji

Ponekad se najbolje ideje dogode same od sebe, na primer za vreme jela. To potvrđuju i studenti iz Amerike, koji su sasvim slučajno došli na ideju za svoj projekat. Oni su smislili način da “zatvore” burito, kako im sadržaj ne bi ispadao iz tortilje. Rezultat je jestiva traka za pakovanje hrane pod imenom Tastee Tape.

Studenti su izmislili jestivu traku kojom se može zapakovati ili „zalepiti“ hrana. Imali su tri glavna kriterijuma koje su morali da ispoštuju. Traka je morala da bude bez ukusa, mirisa i bez neke teksture koja bi narušavala ukus i izgled hrane.

Meksičke školjke – gordite, saznajte više.

Nakon dužeg testiranja raznih kombinacija, došli su do čarobnog recepta. Izmislili su jestivu traku koja je, između ostalog, bez glutena i pogodna za vegane. Tačni sastojci su strogo čuvana tajna zbog patentiranja koje se čeka, ali se zna da se radi o uobičajenim sastojcima hrane.

Postoje tri jednostavna koraka za korišćenje Tastee. Prvi je skidanje trake sa voštanog papira, zatim se traka blago navlaži, a onda zalepi na hranu. Ova traka je pogodna za sve vrsta hrane, tortilje, palačinke, sendviče ili drugo punjeno testo.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -