15 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Provedite leto u hedonističkom raju

Luksuzni kompleks Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma, jedan od najboljih u turističkoj ponudi Crne Gore, svoje goste dočekuje sa najkompletnijim sadržajem do sada. Uz bogatu Ultra all inclusive ponudu, vaše uživanje na Velikoj plaži prerašće u još jedno nezaboravno letovanje sa fotografijama iz bazena i baldahina, pet restorana, iz avanturističkog parka i šetnje po mekom ulcinjskom pesku

Ostvareni hedonistički san – ukratko bi se mogao opisati prvi susret sa Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma koji je, kao deo jedne od vodećih hotelskih grupacija na svetu – Karisma Hotels & Resorts, smešten u Ulcinju, na najdužoj plaži na Jadranu.

Svi sadržaji koncipirani su tako da se gost opušta i uživa, bilo da dolazi sa porodicom, prijateljima ili na romantični odmor. Uz moderno dizajniran ambijent, najveći broj bazena na obali, sedam barova i pet restorana okruženih borovom šumom, na vama je samo da odaberete tip kuhinje i enterijera koji vam odgovara. Uz bogatu vinsku kartu, ponos kuhinje su čuveni Tomahawk i Wagy A5 govedina, jedinstveni u gastronomskoj ponudi. Nećete odoleti ni karpaću od brancina, tradicionalnim balkanskim đakonijama ili sladoledu od ruzmarina. Posebno osmišljeni su i jelovnici i animacije za decu, kako bi svojim gostima omogućili mirno uživanje uz plamen sveća i muzike odabranih izvođača.

U središtu rizorta je Premium sekcija koju čine deluks apartmani, bazeni i barovi sa ekskluzivnim pristupom, kao i personalizovanom uslugom Premium konsijerža.

Proverite zašto se gosti ponovo vraćaju u Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma – iz kog god kutka sveta da dolaze!

Rezervišite vaš odmor jednim klikom.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -