22.8 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Najlepše mesto na svetu

Osim toga što je Grčka poznata kao zemlja sa najlepšim morem, odličnom hranom i prijatnim i veselim ljudima, ona je poznata i kao zemlja sa najlepšim gradovima i mestima na svetu. Jedno mesto je zaista posebno, i izabrano je za najlepše na svetu

Najlepše mesto na svetu

Selo Oia je izabrano za najlepše mesto na svetu. Oia se nalazi na grčkom ostrvu Santorini, i na osnovu istraživanja koje je sproveo portal Uswitch.com, selo se nalazi na samom vrhu liste najlepših sela na svetu. Na osnovu podataka sa društvenih mreža, Oia je ubedljivo najpopularnije mestašce na planeti, čija je slikovitost i bajkovitost zaista bez premca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TU magazin (@tumagazin.rs)

Santorini je inače jedna od najtraženijih destinacija na planeti. Ovo ostrvo vulkanskog porekla sa strmim liticama na kojima su podignte bele kućice sa prepoznatljivim plavim krovovima važi za destinaciju sa najlepšim zalaskom sunca na celom svetu.

Portorož i Piran predstavili svoj NFT token, saznajte više.

Na drugom mestu na ovoj listi nalazi se selo Goreme u Turskoj, a na trećem selo Halštat u Austriji. Od ostalih sa liste, treba izdvojiti i mesto Vernaca u Italiji, koje se nalazi na sedmom mestu.

Listu najlepših mesta na svetu možete pronaći na zvaničnoj internet stranici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TU magazin (@tumagazin.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -