24 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Počinje letnja sezona na Torniku

Skijališta Srbije danas otvaraju letnju sezonu na Torniku a prvog dana će svi sadržaji na Zlatiboru biti besplatni za sve posetioce

Počinje letnja sezona na Torniku, a radno vreme svih sadržaja na Zlatiboru je svakog dana od 10:00 do 17:00 časova.

Posetioci koji budu proveli svoj odmor na Zlatiboru imaće dosta sadržaja za kvalitetan odmor. Njima su na raspolaganju žičara za panoramsku vožnju, staze za planinski biciklizam ili pešačke ture. Osim toga, tu su i bob na šinama, zip lajna, tjubing, veštačka stena za penjanje i ostali adrenalinski sadržaji.

Od ostalih zanimljivosti treba navesti i avantura park, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal i mini golf. Inače, na osnovu podataka Turističke organizacije Zlatibor, prošle letnje sezone je Zlatibor bio najposećenija destinacija do sada, oboren je i rekord zabeležen rekordne 2019. godine.

Zlatibor se nalazi se u zapadnom delu Srbije na prosečnoj visini od 1000 metara, na 230 kilometara udaljenosti od Beograda. Ovu planinu krasi prijatna klima, i na nju se dolazi i leti i zimi, pa je s razlogom omiljena ne samo kod domaćih turista već i kod turista iz regiona.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -