12.6 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Najbolji grad za porodični odmor

Američka onlajn platforma za putovanja The Family Vacation Guide je napravila listu najbezbednijih gradova za porodične odmore. Među najbezbednijim destinacijama se nalazi i jedan grad iz Grčke koji naši turisti rado posećuju

Najbolji grad za porodični odmor je Heraklion. Ovaj grad se nalazi na Kritu u Grčkoj i on je na drugom mestu na listi koju je napravio The Family Vacation Guide.

Ovaj američki vodič za putovanja je na osnovu nekoliko kriterijuma rangirao sve gradove. Osnovni kriterijumi se odnose na opštu bezbednost, porodični smeštaj, restorane prilagođene deci i na sve porodične aktivnosti.

Fruške Terme postale prvi Mövenpick hotel u Srbiji, saznajte više.

Na prvom mestu se nalazi Cirih sa ocenom 7,81, a odmah posle njega se našao Heraklion sa ocenom 7,45. Iako je Cirih na prvom, teško da bi mogao da se svrta u gradove u koje se ide na “porodični odmor”, tako da je Heraklion s razlogom najbolji grad u toj kategoriji. On je atraktivniji, inspirativniji i naravno ima more.

Među najboljim gradovima za takvu vrstu odmora se nalaze još i Kopenhagen, Beč, Lisabon, Madrid, Brisel, Dubai, Rim, Vankuver i Frankfurt.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -