3.2 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Hrvatska među 20 najboljih destinacija

Američki magazin Conde Nast Traveler je na osnovu glasova svojih čitalaca objavio listu 20 najboljih turističkih destinacija na svetu, među najpopularnijim se našla i jedna zemlja iz našeg regiona

Hrvatska se našla među 20 najboljih destinacija sveta. Poznati magazin o putovanjima svake godine dodeljuje nagrade Conde Nast Travelers Readers Choice Award. Na osnovu glasova svojih čitalaca biraju se najbolje destinacije sveta, i oni daju svoj sud o tome koju zemlju treba rangirati.

Na prvom mestu se nalazi Portugal, kao zemlja sa neverovatnim prirodnim i kulturno-istorijskim potencijalima i sadržajima. Potugal je senzualan, a opet glasan i bučan. To je grad u koji se svako zaljubi na prvi pogled.

Najzdravija zemlja za život na svetu, saznajte više.

Hrvatska među 20 najboljih destinacija

Nakon Portugala, slede Novi Zeland, Japan, Maroko, Šri Lanka, Italija, Island i Grčka. Zanimljivo je navesti da je na devetom mestu Hrvatska, zemlja za koju kažu da je jedna od najpopularnijih zemalja na svetu trenutno.

Nakon Hrvatske dolaze Turska, Norveška, Maldivi, Kenija, Irska, Izrael, Australija, Švajcarska, Indonezija, Bocvana i Filipini na dvadesetom mestu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -