21.1 C
Belgrade
nedelja, jun 23, 2024

Uživajte u omiljenoj domaćoj kafi – gde god da se odmarate

Bez obzira na to koliko ćete dana ove godine biti na odmoru i gde ćete ga provesti, važno je da se potpuno opustite i prikupite energiju za naredni period. Svejedno da li ste na moru, jezeru, reci ili bazenu – duboko udahnite i prepustite se uživanju. Ne treba vam mnogo stvari: ništa više od omiljenog kupaćeg kostima, kreme sa zaštitnim faktorom i velikog peškira. Ipak, kako biste maksimalno iskoristili slobodne dane za uživanje, postoje neke stvari koje će učiniti vaš odmor još prijatnijim

ŠEŠIR ILI KAČKET

Po jakom suncu, šešir ili kačket su nezaobilazni dodatak koji će vas sačuvati od sunčanice. Međutim, to nije njihova jedina funkcija, s obzirom na to da odlično služe i kao modni aksesoar, posebno prilikom fotografisanja. U ovom slučaju, šešir ima prednost. Samo zamislite: otišli ste na plažu ili u šetnju, opušteni ste i želite da „uhvatite” taj trenutak na kameri, a povetarac lagano pomera traku sa oboda šešira – to će sigurno dočarati vaš užitak sa letovanja.

ŠTIVO ZA ODMOR

Kada odlučite da je vreme da se ispružite na ležaljci, uronite u svet knjiga i rasteretite misli od svakodnevnih obaveza. Romani su pitkiji za čitanje, ne zamaraju i pomažu vam da se opustite, a možete čitati i ozbiljnije štivo ukoliko ga više volite. Konačno imate priliku da se posvetite knjigama, što je kod kuće uglavnom luksuz, pa nemojte propustiti priliku da pročitate sve ono što je mirno čekalo svoj red na policama.

DOMAĆA KAFA

Gde je knjiga, tu je i prava, domaća kafa da upotpuni ugođaj. One se magično dopunjuju i svim njihovim ljubiteljima daju dnevnu dozu pozitivne energije. I na plaži, i u šetnji, i na krstarenju, možete se prepustiti omiljenom napitku, jer vam nisu potrebne ni džezva, ni šoljica – samo termos sa toplom vodom i kesica prave 100% domaće kafe Doncafé 3 sec 2 1 black za brzu i laku pripremu. Sve što je potrebno da uradite je da sadržaj kesice prelijete vrućom vodom i uživate u najlepšim aromama arabike i robuste.

Ovo su osnovne stvari koje biste mogli da ponesete sa sobom kako biste upotpunili svoje letnje putovanje, a možda je samo to i potrebno. Ako ste pravi ljubitelji kafe, uvideli ste da ne postoji problem da svoju omiljenu domaću kafu ponesete sa sobom, jer je Doncafé 3 sec 2 1 black savršeni razlog za dnevnu dozu optimizma.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -