14.9 C
Belgrade
sreda, maj 8, 2024

Crna Gora među najboljim luksuznim destinacijama

 Kompanija Travel Media Network svake godine dodeljuje nagradu Inspire Me Award za izvanredna dostignuća u segmentu luksuznih putovanja. Ove godine se među tri najbolje destinacije našla i jedna iz našeg okruženja, Crna Gora

Crna Gora se nalazi među najboljim luksuznim destinacijama sveta ove godine. Kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, ove godine se u trci za najbolju destinaciju nalaze još i Maldivi i Kostarika.

Inspire Me Award je nagrada koja se dodeljuje za izvanredna dostignuća u kategoriji luksuznih putovanja. Crna Gora nije samo nominovana, već se nalazi među troje finalista u kategoriji Najbolja luksuzna destinacija. Sve putničke agencije i turoperatori mogu da glasaju i nominuju svoje favorite.

Glasanje za ovu prestižnu titulu biće otvoreno je do 2. septembra, dok će 7. septembra na svečanoj ceremoniji u Hamburgu biti objavljen pobednik. U okviru ceremonijalne dodele nagrada Inspire Me Awards naći će se još pet kategorija iz luksuznog segmenta.

Treba navesti da je britanski magazin specijalizovan za putovanja, National Geographic Traveller napravio reportažu o Crnoj Gori. Magazin je Crnu Goru uvrstio na listu sedam najprivlačnijih destinacija za odmor u 2021. godini, dodelivši joj prestižno priznanje “Best of the world 2021”.

Više o samoj nagradi i glasanju možete pronaći na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -