19.7 C
Belgrade
sreda, jun 12, 2024

Sladoled sa zlatom u Versaće činijama

Sladoled je u osnovi izuzetno jednostavna poslastica. Postoje brojne varijante sladoleda, pravi se od najrazličitijih sastojaka, pa čak i od zlata

U Dubaiju se sladoled sa zlatom služi u Versaće činijama. Black Diamond je ime sladoleda koji košta kao jedan prosečan polovan automobil u Srbiji. Jedna kugla ovog sladoleda se prodaje za neverovatnih 800 dolara. Vlasnik Scoopi café-a je uložio dosta vremena u ovu ideju i trebalo mu je dosta vremena da odabere sastojke.

Sladoled Black Diamond se sastoji od italijanskih tartufa, sveže vanile sa Madagaskara i iranskog šafrana. Kuriozitet je u poslednjem sastojku, ništa manje egzotičnom. U sladoled se dodaju i jestivi listići od 23-karatnog zlata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scoopi Cafe (@scoopicafe)

Pored toga što se sladoled pravi od izuzetno skupih i retkih sastojaka, on se servira u Versaće činijama. Ukoliko se odlučite da uzmete ovaj sladoled, prenosi portal Bizlife, činije možete da ponesete kući sa sobom. Pored sladoleda, u ovom ugostiteljskom objektu možete dobiti i kafu sa zlatom.

Najčistija namirnica na Zemlji, saznajte više.

U Dubaiju svakako postoje i drugi popularni sladoledi sa nižim cenama. Međutim, ambiciozniji potrošači su spremni da plate dosta za vrhunski proizvod. U kafiću postoje i neke manje skupe varijante, poput sorbea, pa i oni sa plićim džepom mogu da se zaslade.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -