11.8 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Prvi Hajatov hotel u Crnoj Gori

U okviru svečane ceremonije koja je održana u Stolivu, Blue Kotor Bay Premium Spa Resort i internacionalni lanac hotela Hyatt potpisali su ugovor o saradnji. Na taj način je ovo luksuzno odmaralište zvanično postalo Hyatt Regency Kotor Bay, prvi Hajatov brendirani objekat u Crnoj Gori

Smešten u srcu Boke, pod zaštitom UNESCO, ovaj rizort je inspirisan neverovatnom lepotom zaliva i predivnim zaleđem planina i obližnjih ostrva. Hotel ima savremeni eko-dizajn koji je harmonično integrisan sa okolnim prirodnim pejzažima. Hyatt Regency Kotor Bay će imati 250 soba i apartmana, izuzetan spa i wellness centar, health and wellbeing centar, hotelsku plažu, a krasiće ga i kompleks otvorenih bazena, kao i nekoliko restorana i barova.

Hyatt Hotels Corporation je jedna od vodećih svetskih hotelskih kompanija sa više od 1150 hotela širom sveta. Hyatt ima hotele u 71 državi na šest kontinenata, a ovo je njihov prvi hotel u Crnoj Gori.

Hyatt Regency Kotor Bay biće zvanično otvoren sledeće sezone, tačnije u junu 2023. godine. Pretpostavlja se da je ovo samo prvi u nizu hotela ovog lanca koji će u narednim godinama početi sa radom u Crnoj Gori.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -