19.9 C
Belgrade
ponedeljak, maj 27, 2024

Pripremite se za sezonu jesen/zima

Letnja sezona je pri kraju, a profesionalci u turizmu se intenzivno pripremaju za nove izazove. Shodno tome, redakcija TU magazina će kao i do sada odgovoriti na zahteve hotela i skijališta povodom predstojeće sezone i organizovati TU Ski&Spa Workshop koji će se održati 14.9.2022. godine u hotelu Radisson Collection u Beogradu

Odmah na početku vredi istaći da je interesovanje za ovaj događaj veliko i da su nam se već prijavili učesnici (skijališta, ski/spa hoteli i destinacije) iz Austrije, Italije, Slovačke, Poljske, Mađarske, Slovenije, Crne Gore i Srbije.

Međutim, ukoliko želite da predstavite svoju destinaciju, skijalište, hotel ili proizvode najboljim mogućim partnerima u ovom trenutku, budite slobodni da nas kontaktirate. Još uvek nije kasno…

Ovoga puta, pored domaćih, prisustvovaće i buyeri (turističke agencije) iz čitavog regiona, a osim njih na događaju će učestvovati i korporativni klijenti kojima možete predstaviti svoje planove i ponude. Takođe, imaćete mogućnost da se povežete i uspostavite saradnju sa najboljim blogerima u regionu.

Više informacija možete dobiti na office@tumagazin.rs ili pozivom na +381 64 1112 531 i +381 69 1557 612.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -