21.1 C
Belgrade
nedelja, jun 23, 2024

Brdska biciklistička avantura u Šaleškoj dolini

Šaleška dolina predstavlja idealno mesto za ljubitelje biciklizma. Možete da uživate u vožnji po šumama, pored reka i jezera, kao i u mnogobrojnim biciklističkim stazama navedenim u katalogu i specijalnoj aplikaciji. Iznajmite bicikl i isprobajte poludnevni program za aktivne ili izdvojite nekoliko sati za otkrivanje novih staza na „vlastiti pogon“ i sa vodičem po odabranom području Šaleške doline

Photo: VisitSaleska

Lokacija

Ljubitelji biciklizma mogu da biraju između pet ruta, koje se, pored atrakcija na putu, međusobno razlikuju po dužini, visinskoj razlici i predviđenom vremenu vožnje. Biciklisti mogu da uživaju na ruti do „planine oluja“, na obroncima Šoštanje, oko Topolšice, do Škalskog brda i Martinovim stazama.

Photo: VisitSaleska

Opis

Zašto vođena biciklistička tura? Budući da vodič poznaje teren i znamenitosti duž biciklističke rute, prilagođava se vašem znanju i kondiciji, pomaže u podešavanju bicikla i savetuje vas kako da poboljšate svoju tehniku vožnje, bićete u mogućnosti da uživate i u potpunosti iskoristite bicikl. Naši biciklistički vodiči imaju licencu „Turno biciklistički vodič TKV1“.

Photo: VisitSaleska

Nemate sopstveni bicikl? U Zavodu za turizam Šaleške doline možete iznajmiti planinske bicikle za odrasle, dečje bicikle, skutere i tricikle za osobe sa invaliditetom. Za najmlađe su na raspolaganju i dečja biciklistička sedišta, kao i prikolice „rikša” za prevoz dece. Takođe brinemo i o iznajmljivanju kaciga. Naše radno vreme je svakog dana od 9 do 17 časova. Više informacija dostupno je na sajtu www.visitsaleska.si, FB i IG stranici @VisitSaleska i putem i-mejla tuizem@velenje.si ili telefona 003/ 896 17 15.

           

#visitsaleska #ifeelsLOVEnia #myway

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -