-0.8 C
Belgrade
subota, 9 decembra, 2023

Najveći kruzer na svetu kreće na putovanje

„Icon of the seas“ je najveći brod za kružna putovanja na svetu i na svoje prvo putovanje kreće početkom 2024. godine. Iz kompanije  Royal Caribbean su saopštili da su počeli da primaju rezervacije za prvi brod iz serije koja će biti veća od bilo čega do sad viđenog u svetu krstarenja

Najveći kruzer na svetu kreće na putovanje u januaru 2024. godine. Icon of the seas je najveći brod za krstarenja sa neverovatnom ponudom različitih sadržaja. Kruzer ima 250.800 tona, dugačak je 365 metara i tri metra je duži od kruzera “Čuda mora”, koji je trenutno najveći na svetu.

Icon of the seas ima kapacitet od 7.600 putnika i 2.350 članova posade. Ima 2.805 kabina i namenjen je pre svega za porodični odmor. Posetioci će moći da uživaju u luksuznim porodičnim kabinama i apartmanima. Pored zabavnog, na brodu postoji i urbani deo osmišljen kao Central Park. Imaće vodopad visok 16 metara, barove, tobogan, bioskop, karaoke i veliku terasu.

Na vrhu kruzera je AquaDome, koji će tokom dana imati sopstveni vodopad i pogled na okean. U večernjim časovima on se pretvara u centar za zabavu sa restoranima i predstavama, za decu i odrasle. Ne treba napominjati da je brod opremljen najsavremenijim tehnologijama uključujući i modernu robotiku, navodi eKapija.

Hotel sa nula zvezdica, saznajte više.

Prva plovidba Icon of the Seas dostupna za rezervaciju zakazana je za januar 2024. godine. Cene variraju u zavisnosti od nivoa luksuza, a početna je 1.537 dolara po osobi za najjeftiniju unutrašnju kabinu bez prozora.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -