10 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

Udvostručen broj kurseva za “ALL IN TÜRKIYE”

Nedavno pokrenuta platforma za upoznavanje Turske „ All in Türkiye “ nudi profesionalcima iz industrije neprocenjivu priliku da prođu obuku o turističkim destinacijama Turske. Nova platforma za e-učenje je u kratkom periodu udvostručila broj onlajn kurseva, a u planu je da se postavi još mnogo novih sadržaja

Turska, kao vodeća turistička destinacija, nastavlja svoje promotivne aktivnosti punom parom kako bi prikazala svoj turistički potencijal, i nedavno je predstavila platformu za onlajn učenje „All in Türkiye“ koja je dizajnirana za turističke agencije, turoperatore i zaposlene u turizmu. Od lansiranja do sada je platforma udvostručila broj onlajn kurseva o istoriji, kulturi, prirodnim i turističkim potencijalima Turske, a očekuje se da će se novi sadržaji često dodavati.

Učite, istražujte i postanite stručnjak za turizam u Turskoj

TGA je platformu učinio dostupnom profesionalcima u industriji bez naknade, a od njih se zahteva samo prethodna registracija. Polaznici prolaze obuku o destinaciji na mreži i istražuju Tursku uz fotografije, video zapise i detaljne komentare sopstvenim tempom u udobnosti svojih domova. Obuka koja se pruža na platformi će poboljšati informacije koje zaposleni u turizmu dele sa svojim gostima, čime će se u perspektivi poboljšati njihov potencijal zarade. Kursevi „All in Türkiye“ takođe nude i resurse za marketing i brendiranje, koji su dizajnirani da pomognu u ponudi Turske turistima.

Nakon što postignu 70% ili više bodova u kvizu, koji se nalazi na kraju svakog kursa, profesionalci iz turizma dobijaju sertifikat „ Türkiye Tourism Specialist “. A povrh toga što platforma pruža odličnu priliku da privučete više klijenata, prodate odmor veće vrednosti, i steknete sertifikat kao specijalista za turski turizam u ponudi Turske, „All in Türkiye“ je potpuno besplatan i fleksibilan servis.

Dostupni su novi kursevi

Platformi se pristupa preko www.allinturkiye.com i omogućava se pohađanje 24 kursa: „O Turskoj“, „Sertifikacija bezbednog turizma“, „Istanbul“, „Antalija“, „Kapadokija“, „Izmir“, „Mugla“, „Mediteranski region“, „Egejski region“, „Region Mramornog mora“, „Region Crnog mora“, „Region Jugoistočne Anadolije“, „Region Istočne Anadolije“, „Region Centralne Anadolije“, „Ponuda Turske“, „Destinacije za venčanja“, „MICE“, „Gastronomija “, „Aktivni turizam”, „Biciklizam”, „Golf”, „Studiraj u Turskoj”, „Zdravlje i vellness”, „Halal turizam”.

Svi kursevi su dizajnirani da edukuju profesionalce u turizmu o jedinstvenim prodajnim tačkama raznovrsne i bogate ponude Turske, a svaki kurs traje 60, 90 ili 120 minuta. Štaviše, očekuje se da će 27 kurseva biti onlajn na platformi do decembra 2022.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -