3.4 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

ConnectedCooking kompanije Rational, Platforma za upravljanje digitalnom kuhinjom

ConnectedCooking platforma koju je kreirai Rational donosi umrežavanje u profesionalnu kuhinju. Besplatni servisi za upravljanje sredstvima, higijenom, kvalitetom i receptima, pojednostavljuju radne procese u kuhinji i pružaju dodatnu sigurnost i efikasnost, a novi korisnički interfejs, stručnjak za termičku pripremu hrane, čini digitalni pristup još lakšim

Jelovnici, sistemi plaćanja, kupovine, porudžbine – sve više oblasti u komercijalnoj kuhinji postaje digitalno. Takođe u internu mrežu sada ulaze I ConnectedCooking, iCombi Pro, iCombi Classic i iVario. Čak i na početnoj stranici je vidljivo koliko je jasno i dobro strukturirano mrežno rešenje zasnovano na oblaku. Tino Bergholc, viši direktor prodaje BD Eastern Europe, Rational kaže: „To znači da se mnogi zadaci mogu obaviti iz deska, bez mnogo napora I bez obzira na to gde se nalaze sistemi za kuvanje“. Upravljanje sredstvima, na primer, omogućava da korisnik ima neposredan pregled onoga što se dešava sa sistemima za kuvanje, a može intervenisati  sa konvektomatom ako je potrebno i na taj način značajno umanjiti nadgledanje čitavog procesa.

“Higijena je osetljivo pitanje”, nastavlja Bergholc, “pa smo zato postavili visoke standarde za ConnectedCooking posebno u ovoj oblasti. HACCP dokumentacija je sada digitalizovana, može se sačuvati i preuzeti u obliku tabele ili PDF datoteke I do 6 meseci retroaktivno. To znači da je bar deo obaveze pružanja dokaza u dobrim rukama.”

Što se tiče treće oblasti, ConnectedCooking ima opsežan sistem upravljanja receptima. Ovo podrazumeva javnu biblioteku recepata sa međunarodnim receptima, administraciju i pokretanje sopstvenih programa kuvanja, kao i kreiranje i podnošenje sopstvenih recepata javnoj biblioteci. ConnectedCooking se tako pokazao kao izvor inspiracije svim kuhinjama. Kako navodi Rational, sve tri oblasti se kontinuirano proširuju.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -