21.1 C
Belgrade
nedelja, april 28, 2024

Hrvatska magična zimska destinacija

U cilju promovisanja zimske turističke ponude destinacija, Hrvatska turistička zajednica sprovodi promotivnu kampanju „Croatia Full of Magic“ na vodećim društvenim mrežama

Kampanja „Croatia Full of Magic“, odnosno “Hrvatska magična zimska destinacija”, koju sprovodi HTZ biće prikazana na stranim tržištima preko glavnih društvenih mreža. U cilju privlačenja stranih gostiju u Hrvatsku tokom zimskih meseci, kampanja će biti sprovedena na Facebook-u, Instagram-u i Twitter-u, Sve promotivne aktivnosti će trajati do sredine januara 2023. godine.

HTZ je pokrenula brojne promotivne kampanje koje za cilj imaju da pozicioniraju Hrvatsku kao kvalitetnu i atraktivnu destinaciju za putovanja. Na taj način svi mogu upoznati lepote hrvatske kontinentalne adventske ponude, kao i sadržajnost destinacija u hladnijem periodu godine.

„Dugoročno gledano, kampanje i promotivne aktivnosti koje sprovodimo u razdobljima pred i postsezone za cilj imaju daljnje pozicioniranje Hrvatske kao celogodišnje destinacije bogate i raznolike ponude, odnosno kao destinacije koja svoju ponudu temelji na održivosti, kvalitetu i autohtonosti“, izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Nekretnine i njihove cene u morskim gradovima Pulje, saznajte više.

Za kampanju „Croatia Full of Magic“, odnosno “Hrvatska magična zimska destinacija” su brojne hrvatske destinacije pripremile kvalitetne i bogate adventske programe. Glavne oznake na društvenim mrežama za ovu kampanju su #croatiafullofmagic.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -