25.1 C
Belgrade
utorak, maj 7, 2024

Ljubljana najbolja siti brejk destinacija

Prema European Best Destination, najposećenijem turističkom sajtu u Evropi koji sarađuje sa više od 300 turističkih organizacija, Ljubljana je osvojila nagradu European Best Destination 2022. Ova nagrada je dodeljena za najbolji siti brejk u Evropi u ovoj godini

Ljubljana je najbolja siti brejk destinacija u 2022. godini u Evropi. Na osnovu istraživanja European Best Destination, prestonica Slovenije je najbolje pozicionirana destinacija kad su u pitanju putovanja koje se odnose na kratke odmore i posete gradovima na Starom kontinentu.

Ljubljana je poznata kao grad za znatiželjne i avanturiste. Grad je riznica uzbudljivih tajni i prirodnih radosti, ponosna zelena prestolnica Slovenije koja uvek rado dočekuje sve putnike željne kulture, umetnosti i zabave. Ljubljana je posebno dobro poznata po velikim zelenim površinama koje pružaju opuštenu atmosferu.

Veliko srce Slovenije krase pre svega šarena istorija i prirodna baština. U autentičnom šarmu Ljubljane najviše uživaju putnici koji se iznova vraćaju. Raznolikost gradskog života i odlična gastronoska scena samo su deo zbog sadržaja zbog kojih se turisti vraćaju u Ljubljanu.

Alpe Cimbra, skijaški raj Italije, saznajte više.

Snaga Ljubljane leži pre svega u njenoj otvorenosti i karakteru. Ljubljana nije zaboravila da se razvija i prati globalne održive trendove, ali je i dalje zadržala šarm i iskru za one koji toliko vole istorijsko gradsko jezgro, navodi European Best Destination.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -