29.4 C
Belgrade
nedelja, jun 16, 2024

Novi Bar & Lounge, Hotel Crowne Plaza Beograd

Hotelski restorani i barovi su dugo, i rekao bih sasvim nezasluženo, imali prilično skromnu reputaciju. Argumentacija za to se uglavnom vodila njihovom odvojenošću od šire publike i orijentacijom na hotelske goste

Međutim, spoznaja da lagan i zdrav obrok, ili čak izuzetno gastronomsko iskustvo, čeka gosta na samo nekoliko koraka od hotelske sobe, je dovela do toga da u poslednje vreme restorani u sklopu najraskošnijih hotela često premašuju njihovu slavu, kako u funkcionalnom, tako i u gastronomskom smislu.

Novi Bar & Lounge, Hotel Crowne Plaza Beograd

S tim u vezi rešili smo da vam predstavimo mesto koje je svojim inovativnim konceptom osvežilo ponudu čak i takve hotelske institucije kao što je Crowne Plaza Beograd. Naime, Novi Bar & Lounge je osmišljen kao idealan prostor za uživanje u ukusnom i svežem ručku sa prijateljima ili kutak gde u prijatnoj atmosferi uz brz internet i privatnost možete da završite sve svoje poslovne obaveze.

Zamalo bez ćevapa u Mišlenovom vodiču, saznajte više.

Novi Bar & Lounge, Hotel Crowne Plaza Beograd

Veče je rezervisano za opuštanje uz raskošne ukuse koje pripremaju izvrsni šefovi hotela Crowne Plaza, kao i ponudu odličnih koktela, lokalnih vina i drugih pića. Uostalom, kako slike govore više od reči, pogledajte i sami šta preporučuje Novi Bar & Lounge.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -