21.1 C
Belgrade
nedelja, jun 23, 2024

World od Zero, bezalkoholna vina na ProWein sajmu

.Svake godine ProWein postavlja globalne standarde za kvalitet i inovacije u industriji vina i alkoholnih pića. To je najvažniji evropski sajam, i ove godine će biti održan od 19. do 21. marta u Dizeldorfu. Najveća novina ovogodišnje vinske smotre je ocenjivanje bezalkoholnih vina i vina sa malim procentom alkohola

Na ovogodišnejm ProWein sajmu biće predstavljena posebna celina, World od Zero. Po prvi put do sada će biti ocenjivana vina bez alkohola i sa niskim sadržajem alkohola. To je danas posebno važno, imajući u vidi rastući trend i popularnost takvih proizvoda.

Ove godine se očekuje više od 60.000 profesionalnih posetilaca. ProWein Dusseldorf ima pet izdanja sa tri kontinenta, okupljajući vodeće stručnjake i proizvođače vina i alkoholnih proizvoda iz gotovo celog sveta.

Preko 6.500 kvalifikovanih izlagača iz sveta vina i jakih alkoholnih pića pokazaće svoje najbolje proizvode, a sorte iz 300 regija iz 60 zemalja sveta biće dostupne za degustaciju. Impresivan izložbeni spektar biće spojen sa profesionalnim B2B konceptom koji pokrivati sve kategorije na izložbi uključujući vina, penušava vina, alkoholna pića, mineralnu vodu i još mnogo toga.

Zamalo bez ćevapa u Mišlenovom vodiču, saznajte više.

Sve popularniji trend vina bez alkohola i vina sa niskim sadržajem dobiće priliku da se prvi put predstavi publici, posebno mlađoj populaciji. Ključna publika ovakvih proizvoda je populacija od 26 do 37 godina. Njih karakteriše pre svega briga o zdravlju, odatle i želja za takvim proizvodima.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -