19.9 C
Belgrade
ponedeljak, maj 27, 2024

TripAdvisor: Najbolje destinacije za 2023.

Tripadvisor je najveća svetska onlajn platforma za putovanja. Osnovni cilj ovog servisa je da pomogne putnicima kako da organizuju svoja putovanja, od rezervacije do samog odlaska na put. Osim toga, Tripadvisor pomaže velikom broju ljudi kako da postanu bolji putnici i kako da budu odgovorni turisti

Poznata platforma TripAdvisor je objavila koje su najbolje destinacije za 2023. godinu, uzimajući u obzir recenzije miliona putnika u prošloj godini. Među najboljim destinacijama nalazi se i jedan grad iz Hrvatske. U pitanju je Dubrovnik.

Prvo mesto najboljih svetskih destinacija je već drugu godinu zaredom zauzeo Dubai. Dubai je prepoznat kao najpopularnija destinacija u izboru “Travellers Choice Best of the Best Destination Awards”, dok je Kuba bila na vrhu popisa „trending“ destinacija koje su preporučili recenzenti.

Među najboljih deset destinacija se nalaze još i Bali, London, Rim, Pariz, Kankun, Krit, Marakeš, Dominikanska Republika i Istanbul. Od najboljih evropskih destinacija TripAdvisor izdvaja London, Rim, Pariz, Krit, Istanbul, Barselonu, Madrid, Firencu, Lisabon i Edinburg.

Daleke destinacije kao životni stil, saznajte više.

TripAdvisor za Dubrovnik kaže da je pristupačan i ne previše skup za siti brejk za većinu evropskih putnika. Posebno izdvaja Stari grad, staro gradsko jezgro za koje turisti kažu da je neverovatno autentično i fotogenično.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -