13.3 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Posetite nas na Sajmu turizma

Još samo malo vremena nas deli od početka 44. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu koji će ponovo ugostiti desetine hiljada ljudi. Na Beogradskom sajmu, posetiocima će se od 23 – 26. februara predstaviti turističke agencije, centri i organizacije, avio-kompanije, hoteli i destinacije… Ipak, za sve nas iz redakcije TU magazina će posebno zadovoljstvo predstavljati vaše prisustvo na našem štandu

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu, ove godine predstavlja događaj iščekivan sa posebnom pažnjom. Pred nama je nezaboravan turistički sajam, na kome ćemo opet uživati u pretvaranju posla u zadovoljstvo i obrnuto.

Naravno, kao i prethodnih godina TU magazin će se i neposredno uključiti u dešavanja na ovoj manifestaciji, a na našem štandu koji ćete naći u Hali 1, štand br. 1124, prostor ćemo, kao i svake godine, podeliti sa našim partnerima o kojima ćemo u nastavku kazati nešto više, a vama ostavljamo da nas posetite i na licu mesta dobijete detaljnije informacije.

Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin predstavljaju jedinstvenu destinaciju na severu Hrvatske, smeštene usred netaknute prirode Međimurja. Ova oaza mira ponosi se lokalnom i zdravom gastronomijom, Healthness i Wellness ponudom, modernim smeštajem i tradicijom dugom više od 100 godina u termalnom kupališnom turizmu, što je čini idealnom destinacijom za celogodišnji odmor.

Photo: Terme Sveti Martin

TZ Kvarnera

Regija Kvarner, na relativno malom području, u jednoj slici ima mnogo priča, i to je ono što je čini jedinstvenom, savršenom kombinacijom primorja, ostrva i gorja. Opatijska rivijera, Crikveničko-vinodolska rivijera, ostrva Krk, Cres, Lošinj i Rab, grad Rijeka i okolina, kao i Gorski kotar, šumsko-planinski predeo Kvarnera, garancija su raznolikosti u svakom pogledu i u svako godišnje doba.

Photo: Antonio Pavela

TZ Rogla i Unitur

Turistička destinacija Rogla-Pohorje prostire se preko moćnog Pohorja, kojim dominira Rogla, pored vinorodnih brežuljaka, gde se spušta u smirujuću dolinu Dravine. Skriveno Vitanje, turističko Zreče, bela Oplotnica i živopisne Slovenske Konjice su magični kutak sa pohorskom energijom, draguljima prirode, časnom istorijom  i najvećim blagom – ljubaznim ljudima. Rogla je pravi izbor za sve koji svoj stil života vezuju za aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi. Spoj neponovljive prirode, prijatne planinske klime, brojnih mogućnosti za sport i rekreaciju, kao i autentičnih kulinarskih užitaka i nezaboravnih iskustava, impresionira posetioce u svim godišnjim dobima. Terme Zreče su jedan od onih krajeva sveta gde ljudi mogu da se odmore i napune baterije. U svako doba godine odvijaju se različite priče inspirisane prelepom prirodom, vrhunskom uslugom, bogatom kulinarskom tradicijom i ljubaznim domaćinima.

Photo: Matej Nareks

Mamula Island

Mamula Island je butik hotel sa pet zvezdica, pretvoren restauracijom tvrđave iz 19. veka u moderan hotel & spa koji će ugostiti svoje prve goste od 01. aprila. Ostrvo Mamula smešteno na ulazu u Bokokotorski zaliv, lokalitet upisan na Listu svetske baštine UNESCO, mesto je izuzetne prirodne lepote, autentičnog duha i bogate kulturne baštine. Rekonstrukcija i transformacija ovog lokaliteta realizovana je u skladu sa najvišim svetskim standardima, u potpunosti čuvajući arhitektonsku autentičnost i kulturno-istorijsko nasleđe tvrđave i ostrva.

Photo: Mamula Island

Bos4.tours

Ova kompanija predstavlja tehnološko rešenje upućeno organizatorima tura i aktivnosti.

Sve ovo znači mnoštvo informacija i zabave u najavi, pa još jednom pozivamo sve vas naše poslovne partnere i prijatelje, da nas posetite i tako ostvarite nove poslovne kontakte i poznanstva.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -