22.8 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Refuge de la Traye, mesto gde je vreme stalo

Refuge de la Traye je odmaralište smešteno u predivnom planinskom okruženju. Ovaj alpski deo zemlje je skriven od sveta, što obezbeđuje neverovatan odmor bez stresa i buke. Ceo ovaj kraj zemlje živi u tradicionalnom ritmu i prilagođava se posetiocima, i nudi im zaista impresivno iskustvo

Planinsko odmaralište Refuge de la Traye je izgrađeno u rustičnom stilu kako bi zadržalo je svoj autentičan i tradicionalan stil života. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.650 metara, gde posetioci mogu uživati u svim godišnjim dobima.

Ovaj planinski centar je renoviran 2019. godine, i sve je u originalnom planinskom stilu i duhu. Korišćeni su materijali iz okoline, kamen i stara borova šuma, kako bi nastalo luksuzno mesto za zimske i letnje odmore. Prvo odmaralište nastalo 1982. godine, i danas se sastoji od tri predivne brvnare, povezane unutrašnjim hodnikom, sa 6 spavaćih soba i apartmana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Refuge de la Traye (@refugedelatraye)

Turisti mogu uživati u prijatnoj atmosferi u potpunoj privatnosti i mirnom ambijentu tokom cele sezone. Pored toga, imanje je dostupno za ekskluzivne događaje ili odmore sa prijateljima i porodicom. Svaki odmor ili događaj se može posebno prilagoditi i isplanirati.

Od novina, od ove godine dostupan su otvoreni bazen i novi najsavremeniji kozmetički centar tretmani koji u potpunosti ispunjavaju pravila potpunog opuštanja i blagostanja koja odmarališe propagira.

Tokom samog boravka turisti imaju osećaj kao da je vreme ovdje stalo, dok je odmaralište posvećeno podizanju ekološke svesti i obezbjeđivanju poštovanja prema okolini.

Refuge de la Traye poštuje harmoniju između tela i duha u srcu planina. Uz luksuzne tretmane i odličan spa, nudi i jedinstvene i neočekivane usluge na velikoj nadmorskoj visini. Tu su i krevet od sena, mlečna kupka i ostale aktivnosti u zadivljujućem pogledu na okolne planine i šume.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -