8.6 C
Belgrade
nedelja, april 21, 2024

Chef Life: A Restaurant Simulator – nova Mišlenova igrica

Čuveni gastronomski vodič Mišlen je lansirao svoju prvu igricu. Ona funkcioniše kao pravi restoran, tu su meniji, nabavka, osoblje, oprema i gosti. Uz pomoć igrice svako može doživeti jedinstveno iskustvo i postati ugostitelj, a tu su i nagrade koje stižu iz Mišlena

Chef Life: A Restaurant Simulator je pre svega interesantna igrica koja za cilj ima ne samo zabavu, već i promovisanje ugostiteljstva. Igru je lansirala kompanija Nacon u saradnji sa Mišlenovim vodičem, što samo potvrđuje popularnost ugostiteljske industrije.

U igrici možete odabrati i prilagoditi sve neophodne kuhinjske komponente (površine za kuvanje, procesore hrane, šporete i slično) kako biste napravili svoju kuhinju iz snova. Pre nego što započnete sa pripremom hrane, organizujte svoj tim i upravljajte svojim dobavljačima kako biste dobili vrhunske sastojke koji će impresionirati i najzahtevnije gurmane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chef Life (@cheflifegame)

Meni sastavljate prema sopstvenom ukusu

Da li ste više tip bœuf bourguignon ili caccio e pepe? Izgradite svoj jelovnik oko klasičnih jela francuske, italijanske i internacionalne kuhinje. U igrici možete unaprediti sve recepte, prilagoditi meni godišnjim dobima i očekivanjima gostiju kako biste postali slavni šef.

Zamalo bez ćevapa u Mišlenovom vodiču, saznajte više.

Sve kuvarske i menadžerske veštine biće stavljene na test tokom svake usluge. Vaš tim će pružiti neprocenjivu pomoć u zadovoljavanju i najzahtevnijih gostiju. Zadatak koji stoji ispred vas je upravljenje celim procesom u jednom restoranu. Na taj način svako može iskusiti kako se postaje šef, šta sve očekuje jednog kuvara i šta je sve potrebno da bi se zaradila Mišlenova zvezdica.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -