10 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

Najjeftinije siti brejk destinacije u Evropi

Početak proleća je tradicionalno rezervisan za putovanja, naročito za siti brejk. Takva putovanja su obično kraća, traju tek nekoliko dana, i pružaju neophodan odmor i avanturu nakon dosadne zime. Koje su to destinacije na koje treba obratiti pažnju ovog proleća?

Internet stranica Jersey Island Holidays je u svom poslednjem izveštaju izdvojila najjeftinije siti brejk destinacije u Evropi. Takva putovanja su obično rezervisana za dvoje i za jedan vikend, i ne bi trebala da ozbiljnije ugroze kućni budžet. Među najjeftinijim se nalazi jedan grad iz naše zemlje, u pitanju je Niš.

Jersey Island Holidays je analizirao sve cene koje utiču na putnike, uključujući cene taksija, smeštaja ili cene u barovima i restoranima. Lista sadrži najjeftinije gradove koji pružaju najbolje, odnosno imaju najbolji odnos cena i sadržaja koje nude.

Najpovoljnija destinacija u istraživanju je grad Niš, gde za vikend-odmor treba izdvojiti u proseku 125 evra. Niš nudi bogato kulturno-istorijsko nasleđe, odličnu hranu i dobar provod.

Ošljak- porodična oaza na Jadranu, saznajte više.

Na drugom i trećem mestu se nalaze Banja Luka i Tuzla, gde za vikend-odmor treba izdvojiti 135, odnosno 142 evra. Beograd se nalazi na desetom mestu, a ova lista samo potvrđuje koliko su pristupačne i popularne destinacije na Balkanu, što naš region treba da iskoristi.

Najjeftinije siti brejk destinacije u Evropi su:

  1. Niš

2. Banjaluka

3. Tuzla

4. Priština

5. Skoplje

6. Podgorica

7. Kišinjev (Moldavija)

8. Debrecen (Mađarska)

9. Lublin (Poljska)

10. Beograd

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -