3.2 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Kreiranje živopisnih trenutaka uz aktivan odmor

Kompanija V-Hotels Group je posvećena pružanju vrhunskih ugostiteljskih usluga i stvaranju ambijenta u kome ćete uživati, opuštati se i živeti nezaboravne trenutke. Mi smo kompanija koja se brzo razvija sa portfoliom hotela sa pet zvezdica u Italiji i Grčkoj i planovima za proširenje

Naše aktivnosti u Grčkoj obuhvataju dve nekretnine na Krfu koje se nalaze na jedinstvenim lokacijama na severnom delu ostrva.

Okupan vodama Jonskog mora, novoizgrađeni Almiros Beach Resort & Spa, član je V-Hotels grupe. Na ovom predivnom mestu gosti mogu da uživaju u neponovljivom iskustvu odmora u jednoj od 180 soba raspoređenih u 12 objekata nazvanih po grčkim bogovima. Ovo odmaralište sa 5 zvezdica na plaži u Araaviju, Krf, idealno je smešteno na plaži Almiros, na severnoj obali Krfa, samo 42 km od međunarodnog aerodroma Kapodistrijas i 2,4 km od grada Aharavi, nudeći brojne mogućnosti za kupovinu, posetu restoranima i zabavu. Lokacija na plaži koja oduzima dah, kontrastno prirodno okruženje i prilagođeni objekti i usluge spajaju se kako bi osigurali boravak izvan zamislivog. Gosti su pozvani da se predaju blagodetima luksuza, prepuste se prelepim prostranstvima i istraže divnu okolinu Krfa dok uživaju u boravku na destinaciji svetske klase.

Sa ciljem da poboljša životno iskustvo za sve svoje goste, hotel sa 5 zvezdica Almiros Beach, nudi veliki izbor aktivnosti i usluga kako bi zadovoljio zahtevne potrebe gostiju sa istančanim ukusom. Oni mogu da se upute na plažu i plivaju u kristalnim vodama Jonskog mora ili da urone u mirne vode hotelskog bazena i ostave svoju decu da se kupaju u specijalno dizajniranom dečijem bazenu, klizaju na 3 hotelska tobogana, igraju se na igralištu ili uživaju u zabavnim trenucima u dečijem klubu koji organizuje naš tim za animaciju. Spa centar i teretana pozivaju goste da se oslobode napetosti i podmlade svoja čula umirujućim masažama, kozmetičkim i spa terapijama i tretmanima ili intenzivnim vežbama. Hotel takođe ima sto za bilijar, stoni tenis, teren za odbojku, dva teniska terena, fudbalski teren 5×5 i dnevni animacijski program sa jogom, pilatesom, karaokama i kursevima plesa kako bi se svi gosti zabavili i bili u formi. Hotel Almiros Beach takođe nudi niz izuzetnih barova i restorana, uključujući glavni restoran, koji služi doručak, ručak i večeru, a la carte restoran, pogodan i za vegetarijance, salon u lobiju, udoban salon pored bazena, bar na krovu za gledanje zalaska sunca i noćni bar u hotelskoj multifaktorijalnoj sobi, koja je na raspolaganju za bioskopske večeri, konferencije i događaje do 100 učesnika.

Panorama Sidari je naš drugi porodični hotel sa 180 soba koji se nalazi u Sidari na Krfu. Smešten je u živopisnim baštama, sa pogledom na blistavo Jonsko more na severnoj obali Krfa. Panorama Sidari se nalazi na padini usred čempresa i maslina i ispred prelepe peščane plaže Sidari i odlikuje se pogledom koji oduzima dah, odličnim sadržajima, kao i ljubaznom i pažljivom uslugom. Pored toga, centar Sidarija je nekoliko minuta hoda nizbrdo, gde se nalaze barovi, lokalne prodavnice i restorani, kao i živopisna plaža za sve one koji vole da se sunčaju.

Kao dodatnu pogodnost, gosti mogu da uživaju u lokalnim i internacionalnim jelima u restoranu na bazi švedskog stola, dok bar pored bazena služi grickalice i osvežavajuća pića. Takođe, Camelot Bar uz disko muziku će vas naterati da plešete celu noć! Hotel ima bazen slobodnog oblika sa odvojenim dečijim bazenom, dečije igralište, animacijski tim, teniski teren, bilijar, vazdušni hokej, mini market, besplatan bežični internet u svim prostorijama, a moguće je i iznajmljivanje automobila.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -