13.4 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Oda proleću i savršen uskršnji vikend

Proslavite Uskrs u Boki Kotorskoj, u One&Only Portonovi rizortu, sa bogatim programom aktivnosti za decu i odrasle

Smešten u šarmantnom mediteranskom naselju Portonovi na jadranskoj rivijeri, One&Only Portonovi rizort organizuje uskršnje proslave tokom dva raskošna vikenda, uz niz zanimljivih događaja, koji se održavaju od 7. do 9. i 14. do 16. aprila. Ovo je i idealna prilika za beg iz grada na produženi vikend – bilo da putujete sa porodicom, prijateljima, partnerom ili sami.

Čarobno gastronomsko iskustvo

Uskršnji gastro program u One&Only uključuje sve restorane u okviru rizorta, koji će biti otvoreni od 7. do 9. aprila, kao i od 14. do 16. aprila. Čarobno iskustvo možete započeti u restoranu La Veranda, koji slavi bogato crnogorsko nasleđe i gde možete probati lokalno inspirisana jela koja spremaju vrhunski kuvari. Ukoliko ste ipak za malo egzotičnije ukuse, Tapasake je prava adresa za vas. U vašim tanjirima naći će se jedinstvene fuzije evropske kuhinje i japanskih autentičnih ukusa. U bogatoj gastronomskoj ponudi zaista se nalazi mesto za sve, tako da ako ste raspoloženi za pastu ili picu onda pravac Sabia – njihov jelovnik inspirisan Italijom odiše lokalnim i regionalnim sastojcima, kao i najsvežijim plodovima Jadranskog mora.

Pored toga, u restoranu La Veranda će 9. i 16. aprila biti organizovan raskošan uskršnji branč, uz muziku koju će uživo izvoditi Low Voltage bend i nezaboravan pogled na prirodne lepote Bokokotorskog zaliva. Pored toga, u lobiju će biti postavljene pop-up stanice, gde ćete moći da se zasladite kada god to poželite.

Zabava za sve generacije

Ove godine, One&Only Portonovi se potrudio da obezbedi izuzetno bogat program za najmlađe – na travnjaku ispred rizorta biće postavljena džinovska šahovska tabla i teren za boćanje, kao i velika uskršnja jaja idealna za porodične fotografije. Biće takođe organizovan i lov na uskršnja jaja, gde će deca u grupama moći da istražuju čitav rizort.

Dok se mališani zabavljaju, odrasli će moći da napune baterije uz jutarnju jogu i povrate energiju kroz treninge na otvorenom, okruženi prirodnim lepotama zaliva. Na raspolaganju je i wellness centar Chenot Espace, sa 4.000 kvadratnih metara prostora za opuštanje, uključujući magični zatvoreni bazen i a la carte tretmane švajcarskih wellness stručnjaka.

Takođe, širom rizorta biće postavljeni praznični ukrasi koji će krasiti vaše fotografije i biti savršeni uskršnji suveniri. Bez obzira da li odsedate u rizortu ili ste odlučili da samo na kratko budete deo uskršnjih svečanosti, budite sigurni da ćete uživati i stvoriti uspomene koje ćete pamtiti.

Za više informacija ili rezervacije posetite oneandonlyportonovi.com.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -