16.1 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Recepti za osobe koje su popile čašicu više

Vatrogasci sa Novog Zelanda su odlučili da pomognu svojim sugrađanima koji su „pod gasom“ i koji su popili previše, a gladni su. Oni su objavili onlajn recepte koje građani mogu da isprate kako bi ostali bezbedni, i kako ne bi izazvali požare u svojim domovima

Novozelandski vatrogasci su nedavno objavili onlajn recepte za pijane osobe. Ova interesantna akcija za cilj ima sprečavanje sve češćih požara u kuhinjama, jer su recepti osmišljeni za osobe koje su popile koju „čašicu više“.

Prema statistici, više od 4.100 kućnih požara dešava se zbog kuvanja bez nadzora. Posebno je zabrinajvajuće to što se pored požara dešava i sve više smrtnih slučajeva koji su povezani sa preteranim konzumiranjem alkohola.

Vatrogasci na zanimljiv način daju instrukcije i savete u video materijalima, šta treba raditi i šta treba svakako izbegavati. Posebno se savetuje izbegavanje uključivanja rerni, ringli ili friteza, navodi cbsnews.

Zamalo bez ćevapa u Mišlenovom vodiču, saznajte više.

Na snimku u kampanji objavljenoj na društvenim mrežama se vidi kako pijani kuvari isprobavaju razne recepte. Pored toga, oni se na interesantan i zanimljiv način bore sa pijanstvom prilikom jela. Svi učesnici su dobrovoljno pristali da budu snimljeni.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -