15.3 C
Belgrade
nedelja, april 28, 2024

Zaboravite na pivo, vreme je za terme: Posetili smo prelepo Laško

Jedna od prvih asocijacija na Sloveniju jeste prelepa priroda, mnogo zelenila i uživanje u velnes konceptu koji nude brojne terme. Rekli bismo, ni tako malene zemlje, ni toliko prirodnog bogatstva i prilika za čist hedonizam. Posebno ako posetite istočni deo Slovenije

Iako ih ima mnogo, definitivno nisu sve terme iste. Redakcija TU magazina je imala čast da poseti brojne komplekse, i to širom Evrope, ali posebno mesto u našem srcu zauzimaju upravo slovenačke terme – luksuzne, prostrane, jednostavne, a opet moderne i vrhunski opremljene.

Zaboravite na pivo, vreme je za terme Posetili smo prelepo Laško

Sledeći put kada vam neko pomene Laško, maleni gradić okružen brdima, verujemo da nećete prvo pomisliti na pivo – već na Thermanu Laško, jedinstveni koncept velnes ponude. Slogan hotela Thermana Park Laško**** Superior glasi „Opustite se u zagrljaju prirode“, i upravo tako smo se mi osećali, gledajući iz restorana hotela kako se smenjuju sunce i kiša.

Zaboravite na pivo, vreme je za terme Posetili smo prelepo Laško

Uživali smo u vrhunskim specijalitetima, sa ljubaznim osobljem razgovarali o Nušiču i isprobavali kulinarske specijalitete, osećajući se ušuškano i dobrodošlo. Terme Laško su specifičan kompleks, za ljude prefinjenog ukusa, koji znaju da prepoznaju kvalitet i spremni su da nagrade dobru uslugu.

Postoje trenuci kada se nađete na nekom mestu i ne želite da ga napustite. Takav utisak je na nas ostavila Thermana Laško, sa posebnim osvrtom na velnes. Samo mesto se po mnogo čemu deklariše kao banja, a kako se nalazi na reci Savinji, pruža i jedinstven ugođaj kraj vode. Kažu da voda, zelenilo i hrana okrepljuju telo i um bolje od bilo čega, i stoga su programi koje nude u Thermani Laško pažljivo osmišljeni. Iako impozantan i prostran, sam kompleks vam pruža potreban mir, naročito ako ste svakodnevno u obavezama ili pod stresom.

Zaboravite na pivo, vreme je za terme Posetili smo prelepo Laško

Ne postoji „idealno“ vreme da posetite Laško, sezona je otvorena tokom cele godine, a usluge su kreirane baš po zahtevima i standardima i najspecifičnijih klijenata. Thermana Laško se po tome razlikuje od mnogih drugih, vodeći računa o svakom detalju, ali i o najmlađim gostima. Baš za njih su kreirane dečje velnes usluge, poput „manikira za princeze“, „nege lica za princeze“ ili „čokoladne masaže“, jer zašto bi uživali samo odrasli, zar ne? Dame za to vreme mogu uživati u celodnevnom ugođaju u đakuziju, a postoji i potpuno opremljen fitnes centar.

Hotel Thermana Park Laško**** nudi i prelepe, komforne sobe sa pogledom na reku, kupatilo sa kliznim vratima i veliku tuš kabinu – što znači da pravo iz SPA centra, možete nastaviti ugođaj u svom intimnom prostoru. Velika gastronomska ponuda je prilagođena i najizbirljivijim gostima, a mi vam savetujemo da obavezno probate domaći vafel.

Zaboravite na pivo, vreme je za terme Posetili smo prelepo Laško

Naš utisak je da tako dobar sadržaj, ipak, nismo očekivali. Bazen je fascinantan, najpre zbog svoje veličine, a o saunama bismo mogli da vam pričamo danima… Ipak, izdvajamo Ajurvedu, kao centar koji će vas isceliti i oporaviti u potpunosti, holistički, baš onako kako zaslužujete.

Zaboravite na pivo, vreme je za terme Posetili smo prelepo Laško

Ako vam kažemo da tržište wellness-a u svetu uveliko premašuje vrednost od 1,5 biliona dolara, onda je jasno kolika je potražnja i koliko je potencijal te niše iz oblasti ugostiteljstva. Kako bi išli u korak sa vremenom i ugostili svoje klijente na pravi način, svetski kompleksi se neprestano trude da se usavršavaju i ponude najbolje od sebe – Terme Laško u tome nisu izuzetak, a tako su nam blizu. Budući da smo ih posetili, znamo o čemu pričamo. Sada je red na vas!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -