6.5 C
Belgrade
sreda, april 17, 2024

The Twenty Two Restaurant, Metropol Palace Beograd

Elegantan enterijer i moderna atmosfera čine The Twenty Two savršenim odredištem za ručak ili večeru i predstavljaju zaista neponovljivo iskustvo za vrhunac zadovoljstva na 10. spratu hotela Metropol Palace

Pogled od 360 stepeni koji vam omogućava da vidite Beograd kao na dlanu, siguran celodnevni parking uz muzičke večeri sa suptilnom DJ podrškom su ono što takođe govori u prilog jednom od najboljih hotelskih restorana u čitavom regionu.

The Twenty Two Restaurant, Metropol Palace Beograd

Ipak, The Twenty Two Restaurant, ne bi bio to što jeste da u glavnoj ulozi nije nenadmašna gastronomska ponuda u režiji mladog šefa kuhinje Zdravka Štrbca, već sada velike kulinarske zvezde, čija mala remek dela nisu ostavila ravnodušnim ni Mišlenove sudije.

Srpska vina krupnim koracima napred, saznajte više.

The Twenty Two Restaurant, Metropol Palace Beograd

Od omiljenih starih jela sa modernim obrtima do maštovitih deserata, meni restorana The Twenty Two je savršena kombinacija tradicionalne i moderne balkanske kuhinje, preporučen od strane Mišlenovog vodiča. Od srdačnih i hranljivih gulaša, do delikatnih i složenih deserata, svako jelo je slavlje našeg kulturnog identiteta. Sjajnu podršku hrani daje obimna selekcija vina, pažljivo odabrana da podigne gastronomsko iskustvo na još viši nivo.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -