28.4 C
Belgrade
nedelja, jun 16, 2024

Monte Bianco, odmor među oblacima

Kompanija Airbnb nudi svojim klijentima jedno nesvakidašnje iskustvo, radi se o noćenju na krovu Evrope. Turisti od sada mogu spavati na vrhu moćnih Alpa

Monte Bianco je mnogo više od žičare koja doseže 3.466 metara. To je ideja, približiti čoveka planini i nebu, proširiti vidike, pomeriti granice. Predivni krajolici za istraživanje i nebo za susret. Stanica žičare na planini Punta Helbroner u Francuskoj je zbog toga pretvorena u prenoćište za jednu noć, za odmor među oblacima.

Ova stanica obezbediće gostima koji budu dovoljno hrabri spektakularan pogled na krov Evrope sa svoje kružne terase, a takođe i skijanje u vrhunskim uslovima po padinama planinskog masiva Monblan.

Slovenačka Istra, i posao i odmor, saznajte više.

Gosti se žičarom penju do samog vrha gde se nalazi okretnica ove verovatno najstrašnije žičare na svetu, i prema podacima koje je obezbedila ova kompanija, ovaj smeštaj je zvanično najviši u celoj Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -