9.1 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Otkrijte jedinstvenu lepotu Boke

Pitomi Bokokotorski zaliv odiše takvom lepotom da je čoveku često dovoljno samo da udahne morski vazduh i pogleda more ili okolna zelena brda, kako bi shvatio da je uhvatio trenutak sreće. Međutim, ako želite da ta sreća potraje, preporučujemo da provedete neko vreme u jednom od najlepših hotelsko-ugostiteljskih objekata na cnogorskom primorju. To je Palmon Bay Hotel & SPA, mesto gde se u svakom trenutku prepliću luksuz i jednostavnost, miran i aktivan odmor

Krenimo od samog početka, od prve fascinacije destinacijom koju mnogi opisuju kao najlepšu na Mediteranu. Palmon Bay Hotel & SPA se nalazi na samoj obali Boke što mu omogućava čist pogled na „nevestu Jadrana“. Ova prelepa morska razglednica može se videti iz većine od 200 luksuzno opremljenih soba različite strukture, kao i 12 apartmana, a luksuzan i moderan smeštaj upotpunjuju velnes i spa centar, zatvoreni i otvoreni bazen, savremeni kongresni centar i svečana sala Marea koja se nalazi na plaži i pogodna je organizaciju raznih poslovnih događaja, ali i privatnih proslava i venčanja.

Gastronomija kao strast

Palmon Bay Hotel & SPA je jedno od onih mesta u kojima odmah osetite posvećenost hedonizmu i gastronomskom ugođaju. Mediteranska kuhinja, ovde u svoj svojoj veličanstvenosti slavi jela pripremljena od lokalnih, sezonskih namirnica, a za one koji žele nešto drugo, tu je i ponuda specijaliteta iz čitavog sveta. U unutrašnjem restoranu iskustvo obroka predstavlja uživanje uz zvuke klavira, dok je prava romantika rezervisana za a la kard restoran “Olive Terrace“ koji se nalazi na krovnoj terasi, gde miriše lavanda i pruža se savršen pogled na more. U toku dana, zaklon od sunca nude vam hotelski barovi gde možete da provedete prijatne trenutke na povetarcu uz osvežavajuće koktele ili voćne sokove.

Idealna destinacija za aktivan odmor

Palmon Bay Hotel & Spa ima divnu sopstvenu plažu sa svim pratećim sadržajima za aktivan ili jednostavan odmor. Ipak, šteta bi bilo ne iskoristiti uzbudljivo okruženje, pa ljubiteljima pešačenja, pored šetnje do Herceg Novog promenadom “Pet Danica”, predlažemo da posete i obližnje primorske bisere poput Dubrovnika, Perasta, Kotora, kao i da se popnu na planinu Orjen. Za ljubitelje morske vožnje pak, postoji mogućnost obilaska bokokotorskog zaliva brodićem, Palmon Boat.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -