20.8 C
Belgrade
subota, maj 4, 2024

Sajam Hotel & Gastroteh na Zagrebačkom velesajmu

HOTEL & GASTROTEH – Sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu odgovor je na sve veću ponudu noviteta na području turizma i ugostiteljstva naročito po pitanju gradnje, opremanja i moderniziranja ugostiteljskih sadržaja, hotela i apartmana

Ovaj poslovni sajam za sve profesionalce iz HoReCa industrije pokazaće ono najbolje što se može naći na tržištu: nameštaj, opremu, uređaje i inventar, sredstva za čišćenje i higijenu, digitalne sisteme za poslovanje u ovim granama. Takođe, biće prisutni i izlagači sa hranom i pićem, te će se na jednom mestu okupiti ponuda i potražnja ove trenutno najdinamičnije privredne grane.

Dodatu vrednost ovom Sajmu svakako daje i istovremeno održavanje tri komplementarna sajma i jednog festivala. Tako u sajamskim paviljonima tokom šest dana traje i jubilarno, 50. izdanje sajma nameštaja i unutrašnjeg uređenja Ambienta, sajam kulture i održivog građenja ArhiBau, sajam umetnina ArtZagreb i festival dizajna Zagreb Design Week.

Sajam Hotel & Gastroteh na Zagrebačkom velesajmu

Brojni izlagači i stručna propratna događanja čine ovaj Sajam nezaobilaznom destinacijom u opremanju Vašeg objekta, bilo da se radi o novom kapacitetu ili o redizajnu postojećeg.

Dnevna ulaznica na Sajam iznosi 7€, dok ćete ulaz za sve dane trajanja Sajma platiti 25€. Ako želite da uđete besplatno, najbolje je doći prvi dan Sajma, kad će paviljoni za posetioce biti otvoreni od 17 do 22 sati. Sve ostale dane radno vreme Sajma biće od 11 do 20 sati.

Za više informacija o  sajmovima u ovom terminu i događanjima na njima pratite web i mrežne stranice Zagrebačkog velesajma i svakako Facebook i Instagram stranicu sajma Hotel & Gastroteh, gde će se detaljnije predstaviti izlagači Sajma.

Upišite u svoj kalendar termin 26.9. do 1.10. i vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!

Više informacija na web stranici Hotel & Gastroteh.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -