18.5 C
Belgrade
utorak, maj 7, 2024

Hotel Putnik Kopaonik, idealan izbor za letnji odmor

Kada se spomene letovanje, svojevremeno se pomišljalo samo na more. Ipak, ta vremena polako prolaze, a najveća srpska planina, Kopaonik i njegova turistička ponuda već dugo su najčešći izbor svih onih koji žele da se opuste i uživaju u prirodi. Luksuzni kompleksi na Kopaoniku nude bogate sadržaje za sve uzraste, a mi vam ovaj put preporučujemo pravi biser, hotel Putnik Kopaonik, moderan i elegantan hotel koji predstavlja izvrsnu destinaciju za nezaboravan letnji odmor  

Hotel Putnik Kopaonik, idealan izbor za letnji odmor 

Hotel Putnik je smešten na bajkovitom mestu koje ne slučajno ima naziv „Sunčana dolina“ i već na prvi pogled kao da je sve u njemu i oko njega skrojeno za užitak. Graditelji su vodili računa o svakom detalju, a spoj tradicionalnog i savremenog karakterističan za Kopaonik, ogleda se u stilizovanom ambijentu hotela sa veoma prijatnom, planinskom atmosferom.

Hotel Putnik Kopaonik, idealan izbor za letnji odmor

Leto je u punom zamahu i u skladu sa tim, Hotel Putnik nudi široku paletu usluga i sadržaja koji mogu da zadovolje potrebe gostiju koji posećuju Srebrnu planinu. Pre svega, hotel ima veoma udobne sobe različitih kategorija iz kojih se pruža jedinstven pogled na najlepše predele Kopaonika. Za ljubitelje gastronomije tu je a la carte restoran Stara Vila sa ponudom tradicionalnih i internacionalnih jela pripremljenih od lokalnih namirnica proizvođača sa Kopaonika i okoline. Selekcija specijaliteta je dopunjena delikatnim odabirom raznih pića i ponudom kako domaćih, tako i svetski priznatih vinarija, sa vinima idealnim za osveženje u bašti Stare Vile.

Hotel Putnik Kopaonik, idealan izbor za letnji odmor

Na Kopaonik ljudi dolaze da uživaju u miru i opuštanju koje nemaju na ostalim destinacijama u toku letnjih meseci. Međutim, Hotel Putnik će vam ponuditi i pregršt mogućnosti za aktivan odmor. Oni koji vole hodanje po planini i branje pečuraka ili lekovitog bilja, izabraće organizovane šetačke i safari ture, dok će drugi krenuti biciklom ili kvadovima u vožnju po predivnim i uvek zelenim predelima. Naravno, Hotel Putnik je mislio i na one sa sportskim duhom i pripremio im višenamenski otvoreni teren sa različitim rekvizitima za rekreaciju.

Hotel Putnik Kopaonik, idealan izbor za letnji odmor

Posebna pažnja posvećena je najmlađima. Igraonica hotela predstavlja pravo dečje carstvo, jedan poseban i raznovrstan svet za igru, gde su deca srećna, a roditelji sigurni da su im mališani na bezbednom mestu. Za one malo starije tu je i soba za zabavu sa različitm izborom konzola, pikadom i stonim fudbalom.

Hotel Putnik Kopaonik, idealan izbor za letnji odmor

Za dobar početak dana ili prijatno popodnevno opuštanje, gostima je na raspolaganju fitnes centar opremljen najsavremenijom opremom za vežbanje. Ipak, nakon dana ispunjenog raznim aktivnostima, najbolje je potpuno prepuštanje blagotvornom dejstvu đakuzija, a za obnavljanje energije tu je zatvoreni bazen za odrasle i decu. Gostima je takođe na raspolaganju bogat izbor usluga: finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo, tapidarijum, hammam, frizerski salon, kao i sobe za masažu.

Nakon svega, Hotel Putnik zaista predstavlja najbolju opciju kada su u pitanju komfor, kvalitetna usluga i domaćinska atmosfera u cilju stvaranja novih uspomena.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -