1.1 C
Belgrade
ponedeljak, 4 decembra, 2023

Heineken je napravio računar koji sadrži frižider za pivo

Ova ideja je nastala kao deo kampanje u Brazilu, kako bi spojili društveno okupljanje, igranje igrica i ispijanje piva. Da li to znači da se granica za igranje igrica zvanično pomerila, pošto je alkohol dozvoljen samo punoletnim licima?

Kompanija Heineken je napravila prvi računar na svetu koji sadrži frižider za pivo u sebi. Njegovo ime je TH3 G4M1NG FR1DG3, i to je proizvod koji popularizuje druženje pre svega. Druženje ne podrazumeva samo odlazak u kafić ili bar, već bilo koji vid socijalne interakcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrenaline (@adrenaline_oficial)

Hladnjak unutar kućišta će ohladiti i hardver računara i flaše piva u njemu. Tako omogućava igračima da piju hladno pivo dok igraju igrice. Ovo jedinstveno rešenje uključuje prilagođeni sistem hlađenja koji održava nisku temperaturu dok računar radi, a zatim ga kombinuje sa cirkulacijom vazduha kako bi se sprečila bilo kakva kondenzacija.

Srpska vina krupnim koracima napred, saznajte više.

Ovaj proizvod je namenjen osobama koje više vremena provode kod kuće, a u pitanju su obično ljudi koji se gotovo svakodnevno okupljaju kako bi se uz igranje družili. TH3 G4M1NG FR1DG3 dolazi u limitiranoj seriji, i podjedanko popularizuje i klasično i bezalkoholno pivo, kako bi bio prilagođen svima, navodi Drink Business.

TH3 G4M1NG FR1DG3 daje gejmerima priliku da kombinuju svoju strast prema igranju sa hladnim Heinekenom. Ova posebna kombinacija novog računara i frižidera za pivo pruža inovativno rešenje, stvarajući savršeno okruženje za gejmere da uživaju u svojim omiljenim igrama s prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -